שאלות, אם אפשר

Chatulim

New member
שאלות, אם אפשר

ובכן, התחלתי ללמוד מאגיה וכישוף באמצעות ספר שקניתי. אני אפילו חושבת שאתמול הצלחתי ליצור כדור אנרגיה (כן, בסיסי, אני יודעת, אבל זו התחלה..). למרות, שלפעמים נדמה לי שאני מדמיינת. אני מקרבת את הידיים שלי זו לזו ולא חשה דבר. אבל, כשבשלב מסוים אני מרחיקה אותן מעט, אז אני מרגישה זרימה ביניהם וכשאני עושה תנועות סיבוביות קטנות (כמו כשמסובבים כדורסל), אני מרגישה כמו פקפוקים קטנים במפרקים של האצבעות. מוכר למישהו? אני מדמיינת???? ועוד שאלה. מן הסתם, הספר שאני לומדת ממנו, כמו שאר החומרים, הוא באנגלית. הטקסים באנגלית, הלחשים באנגלית.. רציתי לשאול אתכם האם העיסוק שלכם במאגיה נעשה באנגלית, או שאתם מצליחים לעשוות את הניתוק בראש ודווקא לעבוד בעברית? תודה!

THE gray

New member
:)

הפיקפוקים והדלתות החורקות שאת מרגישה בפרקים שלך הם אכן אנרגיות (חלק יגידו שהם הצ'קרות בידיים שלך שמתעוררות אבל אני לא מתמצא בתחום הזה כלכך) בכל מקרה את בדרך הנכונה וכשתגיעי לרמה שבה קל לך ליצור צורות בעיני רוחך (ויזוליזציה, יש כמה מאמרים טובים בפורום) גם יהיה לך יותר קל "לכלוא" את האנרגיות בין הידיים שלך.. חשבתי כמוך בהתחלה, שכשהם באנגלית זה נשמע יותר טוב ואולי אפילו יותר מתחבר אליך כי זה שונה מהשפה היומיומית שאנחנו משתמשים בה אבל אני עכשיו יותר חושב שאם את תעבדי על התרגום שלהם וליצור משפטים בשפה שלך שתביני אותם במאה אחוז אז יהיה לך חיבור יותר עמוק אליהם, כמו שעובדים על חפץ או יצירה הרבה זמן ובערך נקשרים אליה. אבל מאגיה היא מאגיה לא משנה באיזה מילים צורות וא צבעים תשתמשים ככה שלכי עם מה שנוח לך יותר. אגב מישהו רה ב24 את השיר החדש של זהבה בן שנקרא "אסטרל פרוג'קטיון והמדורה" כשברקע של שתי אנשים עושים את זה, אני מניח גם במימד הפיזי וגם ברוחני:) עפים להם דיאגרמות של עץ החיים וסימנים אסטרולוגיים וקבלה בכל עבר?

למעלה