שאלות אליכם!!!

holy_sheep

New member
שאלות אליכם!!!

מה זאת אומרת צבא? בפעם האחרונה שבדקתי צה"ל לא מקבלים הומוסקסואלים לסדיר... ועוד משהו- למה הדיעה הרווחת היא שכל ההומואים הם שמאלנים? כבשה קדושה לנצח!

ובכן

פעם לא קילו אם הצהירו. היום ע"פ החוק אסור לא לקבל בן אדם בגלל נטיה מינית שלו (אלא אם זה פדופיל או משהו ואז זה סיפור שונה). לא יודע אם כל ההומואים שמאלנים. אני שמאלני. אבל לפי דעתי באמת אין קשר

MARMELAD

New member
צה"ל ומר"צ

לצבא היום אין עניין בנטיות המיניות של המתגייסים. לפחות לא באופן רשמי. הומו יכול לשרת איפה שלא ירצה ולנטיות המיניות שלו אין משמעות. באופן רשמי. בת´כלס מה שקורה במציאות הוא שיש אפלייה מסויימת מצד המפקדים אבל זה כבר קשור באופי של המפקד עצמו ולא כפקודות שהוא מקבל. בנוסף חייל שמצהיר על עצמו כהומו ואומר שיהיה לו קשה לשרת עם עוד חיילים גברים יכול לקבל הטבות מיוחדות כמו 10 דקות נוספות בשעת הת"ש למקלחת בפרטיות אבל זה לא ממש עוזר.... בשאר ה-23 שעות וחמישים דקות הוא חייל לכל דבר. להגיד שהומואים הם שמאלנים זה כמו להגיד שתיכוניסטים אוהבים ללכת לים. כן, יש הרבה כאלה אבל זה לא אומר כלום. יש הומואים ימניים וגם ימניים קיצוניים. באופן עקרוני הקהילה מזוהה יותר עם המחנה השמאלי של המפה הפוליטית בעיקר בגלל שמפלגות כמו המער"ך ומר"צ הפנו יותר תשומת לב לצרכים של הקהילה. עוד סיבה לזיקה בין הקהילה למחנה השמאלני היא שבגלל שההומואים הם מיעוט חלקם מוצאים את עצמם מתגייסים למען מיעוטים אחרים כמו הערבים, העניים, הנשים (שהן לא מיעוט פיסי אבל בהחלט מיעוט חברתי)... בבחינת "אני יודע איך זה להרגיש מושפל אז אני אעזור לאחרים גם אם הם לא מהקהילה שלי" אבל כאן זה כבר עניין של אופי של הבנאדם. ומשהו קטן למר מומין.... יכול להיות שאני טועה אבל עד כמה שאני יודע פדופיליה היא לא נטייה מינית אלא סטייה מינית. זה קשר בין שני אנשים לא שווים בניגוד להומוסקסואליות, ביסקסואליות וכו´... בכל מקרה שנה טובה... MARMELAD

שרונ(י)

New member
אבל מרמלד...

הצבא היום מגייס הומואים רק אם רוצים, הם לא עושים להם כאבי ראש אם הם מחליטים לא להתגייס, ועוד משהו, אולי הומואים מגייסים אבל קוקסינלים (אני שונא את המילה הזאת אבל לא משנה) לא מגייסים, ככה אני קיבלתי את השחרור שלי מצה"ל, אני הגעתי להם כאישה לצו ראשון, שלחו אותי לקב"ן ו-5 דקות אחרי זה יצאתי עם פרופיל 24 אי התאמה לצה"ל. זה היה לפני כמעט שנתיים, אני לא יודע מה קורה היום (אגב, אם אתם לא מבינים איך אני "קוקסינל" ומדבר על עצמי בלשון זכר, זה בגלל שאחרי צו ראשון הפסקתי עם הקטע הזה וחזרתי אליו רק לפני כמה חודשים) בברכת שנה טובה וגאה שרוני

MARMELAD

New member
אבל שרוני..... ../images/Emo8.gif

הצבא לא מגייס הומואים אם הם רוצים... הצבא מגייס הומואים אם ירצו ואם לא! ואם ההומו ממש לא רוצה להתגייס והוא עושה בעיות מפה עד טיוואן אז הוא באמת יכול להשתחרר על אי התאמה אבל זה לא כל כך פשוט. כשאני התגייסתי לצבא ובאתי בתמימות לקב"ן ואמרתי לו שאני הומו ואני לא רוצה להתגייס אמרו לי שזה בכלל לא משנה ונשלחתי אחר כבוד להנדסה קרבית. אז עם כל ההומואיות שלי מצאתי את עצמי קרבי וכמוני רבים וטובים. וע"פ הנהלים אין שחרור מהצבא על פי נטיות מיניות אלא על אי התאמה שזה כבר פחות קשור לנטיות מיניות ויותר לאופי. ובלי שום
: מעניין אותי הסיפור שלך: היית קוקסינל ועכשיו אתה לא? ז"א, איך זה קרה לך בכלל? אני חשבתי תמיד שקוקסינל הוא מישהו שתמיד רצה להיות אישה והרגיש אישה בפנים.. אז איך דבר כזה משמעותי משתנה? MARMELAD

שרונ(י)

New member
תמיד הייתי "קוקסינל" אבל

בגיל 16 הושפעתי קשות המקוקסינליות של תל אביב ושחזרתי לאילת החלטתי לתת לזה זמן, לראות עם זה באמת מה שאני רוצה ואחרי יותר משנתיים של התנצחויות פנימיות, הבנתי שזה מי שאני, ככה אני מרגיש ואני הולך על זה עד הסוף. אני כבר 3 חודשים על "דיאנה" (הורמונים) אבל אני עדיין לא רואה את עצמי כאישה בכל מובן המילה, יש עוד זמן עד שאני יהיה אישה, חוץ מהיוצאים מן הכלל (שאני יוצא כאישה). ועוד משהו, אני מכיר הרבה גייז שבאו לקב"ן ואמרו "אני הומו, לא רוצה להתגייס" עשו להם קצת בעיות ובסוף שחררו אותם, עכשיו צריך לחשוב האם היו נותנים להם ללכת כל כך בקלות אם הם היא סטרייטים? אתה בכנות יכול להגיד שהצבא רוצה שיהיו בו הומואים בכל מאודו ונפשו של שאול מופז? אני לא יכול סורי ואגב, שמתי פה תמונה שלי כאישה להנאת מי שיהנה מזה

למעלה