שאלות או או

פרח75

New member
שאלות או או

חשבתי שיהיה נחמד לעשות שאלון או או להיכרות. כל מה שצריך לעשות הוא לבחור בין שתי האופציות שניתנות: שוקולד מריר / שוקולד חלב מלוח / מתוק כחול / אדום זוגי / אי זוגי חתול / כלב קיץ / חורף יום / לילה ספר / סרט נינט / מירי מסיקה כוכב נולד / נולד לרקוד דרמה / קומדיה אשמח אם תוסיפו עוד אופציות...

פרח75

New member
אני אתחיל

הבחירות שלי: שוקולד מריר / שוקולד חלב - מריר מלוח / מתוק - מתוק כחול / אדום - כחול זוגי / אי זוגי - זוגי חתול / כלב - כלב קיץ / חורף - חורף יום / לילה - לילה ספר / סרט - ספר נינט / מירי מסיקה - נינט כוכב נולד / נולד לרקוד - אף אחד מהם דרמה / קומדיה - גם וגם

MeWithoutU

New member
מוסיפה עוד אופציות לשאלות או או...

שחור / לבן קפה / שוקו ישראל / חו"ל דיסקמן / Mp3 עיר / טבע אוטובוס / מכונית שקיעה / זריחה ג'ינס / טרנינג

../images/Emo13.gif

שחור / לבן= לבן קפה / שוקו- שוקו
ישראל / חו"ל- ישראל
דיסקמן / Mp3- אמפי יותר נוח.. עיר / טבע- טבע
אוטובוס / מכונית- מכונית שקיעה / זריחה- גם וגם...
ג'ינס / טרנינג- טרנינג יותר נוח... אבל אני אלך על הג'ינס הפעם...

פרח75

New member
עונה

שחור / לבן - לבן קפה / שוקו- שוקו ישראל / חו"ל - ישראל דיסקמן / Mp3 - רק MP עיר / טבע - טבע אוטובוס / מכונית - מכונית שקיעה / זריחה - שקיעה ג'ינס / טרנינג - טרנינג

ymz

New member
איזה כייף

שחור / לבן - שחור וקצת לבן קפה / שוקו - קפה ישראל / חו"ל - חו"ל דיסקמן / Mp3 - MP3 עיר / טבע - לגור בעיר, לטייל בטבע אוטובוס / מכונית - מעדיפה מכונית, נוסעת באוטובוסים שקיעה / זריחה - זריחה כי לא יוצא לי לראות הרבה זריכות ג'ינס / טרנינג - טרנינג

MeWithoutU

New member
עונה...

שוקולד מריר / שוקולד חלב - שוקולד חלב מלוח / מתוק - מתוק כחול / אדום - אדום זוגי / אי זוגי - זוגי חתול / כלב - חתול קיץ / חורף - קיץ יום / לילה - לילה ספר / סרט - סרט נינט / מירי מסיקה - לא זה ולא זה כוכב נולד / נולד לרקוד - לא זה ולא זה דרמה / קומדיה - קומדיה שחור / לבן - שחור קפה / שוקו - קפה ישראל / חו"ל - חו"ל דיסקמן / Mp3 - Mp3 עיר / טבע - טבע אוטובוס / מכונית - מכונית שקיעה / זריחה - שקיעה ג'ינס / טרנינג - ג'ינס

שוב לילות לבנים..

אז לפחות נעשה משהו מועיל להעביר את הזמן...
שוקולד מריר / שוקולד חלב- חלב
מלוח / מתוק- מתוק
כחול / אדום- כחול זוגי / אי זוגי- זוגי חתול / כלב- כלב קיץ / חורף- גם וגם... כל עונה והיתרונות שלה... יום / לילה- יום
ספר / סרט- גם וגם.. נינט / מירי מסיקה- שתיהן טובות.. כוכב נולד / נולד לרקוד- אמממ... כוכב נולד נראה לי דרמה / קומדיה- כרגע? קומדיה בדחיפות!!
HAPPY NEW YEAR

נו, שוין! ... ../images/Emo103.gif

שוקולד מריר / שוקולד חלב - חלב מלוח / מתוק - יותר אדם של פיקנטי בעקרון, אבל הי - מי יגיד לא למתוק? כחול / אדום - תלוי במה. אוהבת את שניהם. אבל הכי - ירוק. זוגי / אי זוגי - זוגי. חתול / כלב - כלב. קיץ / חורף - גם וגם. יום / לילה - גם וגם. ספר / סרט - שלושתם. P-: נינט / מירי מסיקה - אף אחת מהן לא יותר מידי. כוכב נולד / נולד לרקוד - שתיהן. אולי עכשיו עם העדפה לנולד לרקוד. הם באמת מתאמצים שם! דרמה / קומדיה - גם שלושתם. שחור / לבן בבגדים - שחור. בשאר - לבן. קפה / שוקו שלושתם. ישראל / חו"ל לגור - כאן. לטייל - גם וגם. דיסקמן / Mp3 - הדיסק ברכב נחשב? ... עיר / טבע - טבע, דא! אוטובוס / מכונית - מכונית. שקיעה / זריחה - גם וגם. ג'ינס / טרנינג - תלוי בקונטקסט, לא? ( :

ymz

New member
עונה

שוקולד מריר / שוקולד חלב - מריר וכמה שיותר מלוח / מתוק - לרוב מלוח, אבל גם למתוק שמונה פינה חמה בלב למרות שאיכשהו כל המתוקים מעדיפים להתמקם בבטן/ישבן :)) כחול / אדום - סגול
זוגי / אי זוגי - תלוי בשביל מה. אם מדובר בסט מצאים אז זוגי, אם בלהכיר בחור למטרות רומנטיות אז אעדיף אי זוגי, ז"א כזה שאין לו בת זוג אחרת. חתול / כלב -
בגדול. קיץ / חורף - חורף עם הרבה
יום / לילה -
לילה, במיוחד גשום ספר / סרט - גם וגם נינט / מירי מסיקה - טורי איימוס כוכב נולד / נולד לרקוד - לא זה ולא זה דרמה / קומדיה - גם וגם ותוספת קטנה: לעבוד או לענות על שאלונים בפורום - תנחשו לבד.

ymz

New member
וכמובן רע של עברית

שמונה - שמורה מצאים - מצעים

למעלה