שאלות+אולי חלום צלול

orb10

New member
שאלות+אולי חלום צלול

נתחיל ממה שהיה לי הלילה... מכיון שלפני איזה חודש התחלתי יומן חלומות רק איזה שבוע עשיתי יומן ואחר כך הפסקתי זה בקושי נראה לי כמו חלום צלול...אז...קדימה.. נתחיל מהטוב...ההיתי אצל סבתא שלי ואני כל פעם במציאות אני משגע את דוד שלי עם מבחן ההיגיון ופעם האחרונה שההיתי אצל סבתא שלי דוד שלי היה אז עשיתי בדיקת מציאות והבנתי שזה חלום ובום כמעט התעוררתי והצלחתי לא להתעורר.... אחר כך ניסיתי להעלים אותו לא הצלחתי,כל 5 שניות שיפשפתי ת'ידיים כדאי לא להתעורר...אמרתי לעצמי אני עכשיו יושן איזה כיף.....אחר כך קפצתי והרגשתי את עצמי כזה קל כמו עפיפון...ואז הלכתי למטבח וראיתי את סבתא שלי אמרתי לה אני בחלום צלול והיא לא אמרה כלום..אחר כך פחדתי לעוף מהחלון כי זה היה יותר מדי מיצאותי אחר כך ניסיתי לזמן את חבר שלי שוב לא הצלחתי ניסיתי להעביר אצבע לא הצלחתי ואז לא זכור לי לי כלום...כמה שאלות: 1)זה נקרא חלום צלול..כי ממש מייד שאני מתוערר זה נראה לי כמו חלום רגיל ושאני כמעט לא זוכר אותו 2)לגבי השאלה הראשונה...אם זה חלום צלול יכול להיות שאני לא זוכר בגלל שאני לא עושה יומן חלומות? ואם אפשר טיפים לחלום צלול הבא איך לזמן אנשים ולהעביר אצבע בקיר..

orb10

New member
מה אי אפשר לערוך?עוד משהו..

וכמו שהיה רשום באתר גם לפי דעתי מבחן ההיגיון הוא הכי טוב... ו....למה כל פעם שאני מבין שאני חולם חלום צלול אני בא להתעורר ורק לפעמיים שאני מדמיין את עצמי נכנס לתוך הצלילות רק אז אני מצליח?

לקשמי

New member
זה יכול לקרות...

יומן חלומות באמת יכול מאוד לעזור בזכירת החלומות, אבל אפילו אני, שמקפידה לכתוב ביומן חלומות, לא תמיד זוכרת את מה שחלמתי ולפעמים קורה אפילו שאני לא זוכרת בדיוק את החלומות הצלולים שלי או לא זוכרת איך הגעתי למודעות. בכל אופן, החלום שאתה מתאר הוא אכן חלום צלול, הרי ידעת שאתה חולם ומעצם זה, זה כבר נקרא חלום צלול. לגבי השליטה, בדרך כלל לפחות בהתחלה השליטה לא תהיה מלאה בחלומות וזה משהו שצריך להתאמן עליו. גם אני עוד לא הצלחתי לזמן מישהו שרציתי בחלום צלול שהיה לי או ליצור משהו.

למעלה