שאלות אוכל ...

הוביטית

New member
שאלות אוכל ...

ערב טוב נגה שלנו כבר בת חמשה וחצי חודשים (הזמן עובר מהר מדי ... ) . יש לנו ילדה דעתנית שיודעת טוב מאד מה היא רוצה (בעיקר ידיים של אימא). בולעת את העולם כולו בעינים כחולות ענקיות . שופעת צחוקים מתגלגלים מתהפכת מצד אל צד ובעיקר טורפת בעינים את מה שאנחנו אוכלים ..לאור זאת התחלתי לתת לה גזר ותפוחי אדמה מרוסקים עם קצת מים של מרק עוף . אכלה היטב. מה עוד אפשר לתת בגיל שישיה חודשים ? בטטה? תפוח , אגס ? בננה ? באיזה גיל מתחילם עם בשר הודו נקבה ? מה עם כל הפירות של הקיץ? אבטיח ? מלון ? וכד? יש רשימה היכן שהוא מפורטת מה בדיוק אפשר בכל גיל ? התחלתי לשאוב לה חלב אם ולהכין סטוק בפריזר? כמה זמן חלב קפוא יכול להיות בפריזר? במקרר ? האם צריך קודם לקרר את החלב ואז להעביר לפריזר או ישר לפריזר ? מצרפת תמונה של אהוביי בעריסה של נגה. תודה ?

הוביטית

New member
המוח שלי התייבש לגמרי

לכן כל השגיאות .. שישיה= שישה ולהכין סטוק בפריזר? = ולהכין סטוק בפריזר. (סימן שאלה מיותר).

הוביטית

New member
תודה רבה רבה

עוד שאלה - מים אפשר לתת לה בבקבוק או שעדיין להתבסס רק על חלב האם ?

anguly

New member
איזה מתוקים../images/Emo13.gif

אפשר לתת מרק עף עם ירקות מרוסק פירות יש להציג כל פעם אחד - לנסות 3 פעמים - ואז להציג עוד אחד. אני נתתי אבטיח ומלון ותפוח ובננה - אבל אפשר גם אפרסק ואבוקדו ואגס ובטח יש עוד שכרגע שכחתי (לא מומלץ כל פרות היער למינהם לא תותים ולא פטל ואוכמניות למינהם - כי זה נוטה להיות יחסית אלרגני). לגבי שאיבות - בפריזר רגיל 3 חודשים, בדיפ פריז יותר (אבל לא זוכרת כמה יותר). במקרר 3 ימים. כשאני הקפאתי הכנסתי ישר לפריזר.

טוב לראות אתכם!

מתוקים, מתוקים, מתוקים! בגיל הזה אני נתתי רסק של בטטה, גזר תפ"א וקישוא. כמו שאנג'י כתבה אפשר גם לתת פירות: תפוח, בננה,אגס. אפשר גם אפרסק אבל בלי הקליפה. עוף התחלתי לתת סביב 7 חודשים. הלהיט אצלנו זה אבוקדו. הפרסרית הקטנה טוחנת אותו בלי גבול. לגבי חלב שאוב - במקפיא 3 חודשים, במקרר יומיים שלושה. תבואי שוב! מתגעגעים!

anguly

New member
ובכל זאת בגרבר הוא שלב 1

אם אני זוכרת נכון - ככה שיש לבדוק כמו כל פרי - אבל בהחלט מותר לתת.

../images/Emo175.gifחלב אם יכול להיות שבוע במקרר

הוא לא מתקלקל אם הוא נמצא בעומק המקרר. אפשר להקפיא אותו למשך 3 חודשים במקפיא רגיל של המקרר ו6 חודשים במקפיא נפרד.

שוכחים את התורה מהר מאוד

אבל קיבלת תשובות ממי שיותר בעניינים אז אני רק אהנה לי מהפוזה שבתמונה. איזה יופי לראות את שני הילדים שלך ברגע כזה פסטורלי!

למעלה