שאלותשובות

I Am Myself

New member
שאלה חשובה...

מתי הדיסק החדש של היל מגיע לארץ? [במידה והוא לא הגיע.. ניראלי שהוא לא הגיע..] פליז אם אתם יודעים משהו תגידו.... תודה בכל מקרה (:)

the blak angel

New member
שאלה..

מישהו כבר קנה את הדיסק של הילארי בחו"ל? אני ממש רוצה לקנות אותו דרך האינטרנט אבל אין לי את האתר שממנו מזמינים.. למישהו יש את האתר?

scooby2

New member
יש לי שאלות..

בת כמה הילארי? זה נכון שהיא צבעה את השיער לשחור? היא שונאת את לינזדי לואן? באיזה גיל היא התחליה לשחק? במה היא שיחקה כל ימיה? מה היא אוהבת לאכול? ובבקשה תצרפו לפחות 5 תמונות הכי עדכניות והכי יפות וברוררות שלה!

candy chick

New member
תשובה...

הדיססק החדש של הילארי MOST WANTED לצערנו לא הגיע עוד לארץ.... :( אבל הבטיחו שהוא יגיע מהר אז נחכה... אם לא ידעת יש גם גרסת אספנים אבל לא יודעת אם היא תגיע לארץ....

MYHOT3

New member
קניתי את 2 הדיסקים

זמן האחרון המשפחה שלי נסעה לארה"ב הרבה אז הם קנו לי... תכנסי לאתר של טוואר רקודס באנגלית אולי משם

Sim§ MaN

New member
תשובות. ../images/Emo9.gif

בת כמה הילארי? היא חגגה לפני שבוע 18
זה נכון שהיא צבעה את השיער לשחור? לא,זאת הייתה פאה. היא שונאת את לינזדי לואן? לא,הכל שמועות לא נכונות. היה להן ריב בגלל אהרון קרטר אבל היא לא שונאת אותה. באיזה גיל היא התחליה לשחק? 8 בערך. במה היא שיחקה כל ימיה? היא שיחקה בהרבה סרטים חח.. את מוזמנת לקרוא מידע במאמרים של הפורום -> הביוגרפיה של הילארי דאף מה היא אוהבת לאכול? היא מכורה לשוקולד ואוהבת כנפיים
בבקשה תצרפו לפחות 5 תמונות הכי עדכניות והכי יפות וברוררות שלה! את מוזמנת לעקוב בפירסום התמונות בפורום,אנחנו מעדכנים הרבה. ברוכה הבאה

hilaryduff18

New member
תשובות..!

הילארי בת 18 (חודש שעבר היה לה יומולדת) היא לא צבעה את השיער לשחור, זה היו תמונות שראית איתה עם פיאה.! היא לא שונאת את לינדזי לוהאן, היא אמרה שהיא בקושי מכירה אותה ואין לה שומדבר נגדה. היא התחילה לשחק בגיל9 ב"קספר פוגש את וונדי" ולפני זה היא הייתה משתתפת עם אותה בפרסומות. היא שיחקה בסרטים מוכרים, כמו בקול גדול, סיפור סינדרלה ועוד... היא אוהבת לאכול נגיסי עוף, מקרוני עם גבינה ... ותמונות אני שמה...

MYHOT3

New member
תגובה

כרגע היא אפשר לרוב לקנות בישראל את הדיסקים החדשים שלה... אם דוד או קרוב או מישהו משפחה נוסע לארה"ב תבקשי ממנו... זה לא הכי יקר שם

nofnof12

New member
ההורים שלי טסים לאמריקה... ../images/Emo42.gif

אז הם יקנו לי...

olsen cool

New member
באמת זה מתעכב אין לי שמץ למה

נראה לי שאני הולכת להתקשר לאחד מהסניפים של טאוור רקורדס ולבקש מהם להתקשר אליי כשהדיסק מגיע.

MYHOT3

New member
מחירו המדויק של הדיסק בישראל הנה

הדיסק הרגיל של WOST WANTED צריך לעלות בלי הנחה - 95 ש"ח דיסק האספנים של MOST WANTED צריך לעלות בלי הנחה - 117 ש"ח

למעלה