שאלותיים האם ניתן לחבר מקלדת Bluetooth לגלקסי? יש מקלדת מומלצת? תודה.
א א ח ת מהחברה New member 22/7/11 #1 שאלותיים האם ניתן לחבר מקלדת Bluetooth לגלקסי? יש מקלדת מומלצת? תודה.
ה המאזין הדומם New member 22/7/11 #4 ערב טוב - מקלדות יש לי את המקלדת שמופיעה בסירטון שהעלה רוניפרוני . מאד נח . עדיין לא מצאתי (האמת שגם לא לגמרי התאמצתי לחפש ) פתרון לעברית למקלדת הנ"ל . אני משתמש בה בעיקר ע"מ לתקשר עם AS400 אירגוני , ושם לא ממש חשובה לי עברית . הטאצ'פד והממשק שלה מאד נוחים .
ערב טוב - מקלדות יש לי את המקלדת שמופיעה בסירטון שהעלה רוניפרוני . מאד נח . עדיין לא מצאתי (האמת שגם לא לגמרי התאמצתי לחפש ) פתרון לעברית למקלדת הנ"ל . אני משתמש בה בעיקר ע"מ לתקשר עם AS400 אירגוני , ושם לא ממש חשובה לי עברית . הטאצ'פד והממשק שלה מאד נוחים .
ה המאזין הדומם New member 22/7/11 #5 תיקון .. עכשיו אחרי שהמכשיר עודכן ל 2.3.3 , המקלדת מתפקדת בעברית . כל מה שצריך זה לסמן את המקשים ( לאלה מבינינו כמוני שלא ממש מקלידים בצורה עיוורת )
תיקון .. עכשיו אחרי שהמכשיר עודכן ל 2.3.3 , המקלדת מתפקדת בעברית . כל מה שצריך זה לסמן את המקשים ( לאלה מבינינו כמוני שלא ממש מקלידים בצורה עיוורת )
א א ח ת מהחברה New member 23/7/11 #6 איך מעדכנים את המכשיר ל 2.3.3 אפשר לעשות את זה לבד? (יש לי רקע טכני נרחב, רק לא באנדרוייד)
ה המאזין הדומם New member 23/7/11 #7 אני מאמין שלא מורכב מידי לעדכן לבד אני אישית ניגשתי לנקודת שירות של המפעילה (הכתומה ) ושמה תוך 10 דקות עידכנו ללא תשלום
אני מאמין שלא מורכב מידי לעדכן לבד אני אישית ניגשתי לנקודת שירות של המפעילה (הכתומה ) ושמה תוך 10 דקות עידכנו ללא תשלום