שאלונת

incorporated

inc = incorporated. .תאגיד, ארגון, או חלק מתאגיד ltd = limited בע"מ - בערבון מוגבל. חברה שתפשוט את הרגל ביום מן הימים ,אבל לא ימצאו האחראים, לא יערפו ראשים ולא יוסקו מסקנות אישיות (r) = registered סימן רשום. מישהו רשם את השם באיזה מקום רשמי, ולכן אי אפשר להעתיק או לחקות אותו (C) = copyright (אסור להעתיק (זכויות יוצרים tm = trademark סימן מסחרי, לוגו. סימן שאסור להעתיק אותו כי הוא הסמל של חברה או של מוצר מסוים BKF = Bekeif חפץ נוי מהמאה השבע-עשרה שהיה נפוץ בחצרות מלוכה מזרח אירופה. הובא לשם ע"י המונגולים בכיבוש המאסיבי של ג´ינג´יס חאן, שהיו עושים אותו על סוסים ot = Of taupyque עוף נדיר על סף הכחדה, מפאת ציד מוגזם. העוף נחשק בעיקר בתאילנד בגלל אשכיו הנחשבים שם למעדן מלכים, והאצילים הקמבודים מוכנים לשלם עליו הון עתק. דף הבית של עוף טופיק

okok4

New member
יופי שימשי../images/Emo67.gif

עכשיו התשובה שלי נראית חיוורת.

לא נשכח ולא נסלח

מאיפה הקרצת את זה??
שמשון הנוטר והנוקם 3 (עכשיו בבתי הקולנוע)

חבר שלי אוהד שרוף שלהם.....

ויש לי עוד סיפור על הפועל באר שבע. יש שם איזה פסיכי אחד שלפני המשחקים מתחיל לצעוק כמו משוגע: "יאללה שחקו כבר אינעלל כוס-רבאק!!!", וזה קורה איזה שעה לפני המשחק, שלא תגידו שהשחקנים מאחרים או משהו כזה. חוץ מזה הוא גם כל הזמן צועק: "יאללה תרוצו כבר יא *ונות!!!". כנשאל למה הוא צועק על השחקנים שהוא אוהד, הוא טוען שהם אוהבים שצועקים עליהם ומקללים אותם... לך תבין
(סיפור אמיתי)

אח"כ מתפלאים למה נרצחות נשים

כנשאל למה הוא צועק על אישתו ורודף אחריה עם סכין בבית, הוא טוען שהיא אוהבת שצועקים עליה ומקללים אותה... לך תבין (סיפור אמיתי)

okok4

New member
אמ....

INC, LTD- בע"מ (עירבון מוגבל). ® - כל הזכיות שמורות

למעלה