שאלונת

א י י ל 18

New member
ימע"ר

כל הדעות שלך הם פוליטיות מהיסוד , עם אנשים כמוך אין להתווכח אתה מקובע על משהו אחד , בעמונה האזרחים היו עבריינים , שוטרים שחטאו נענשו וגם האמת שחבל שכך , שאותו יהודי דתי אח שלנו לצערי ,אותו אח נבזה זרק לבנה על ראושו של שוטר מג"ב ובכך גרם לו נזק לכל החיים אותו נבזה היו צריכים לפוצץ אותו מכות השוטרים , בחדשות אומרים שוטר נפצע בינוני, מישהו יודע מה ההשלכות של בינוני?? בגלל שהמשטרה שלנו כובלת את ידיה לא תקיפה מספיק נבלות אדם כמו אלו שדקרו את השוטר מרחובות עדיין חופשיים , בלי להכליל הדתיים במיוחד אותה חבר'ה שבאה הלתבצר בעמונה חברה שבכלל לא גרה שם חושבים שמגיע להם הכל שהם מעל החוק , שבזין שלהם הם פונים לבג"ץ אבל לכבד את החלטת בג"ץ לא בזין שלהם.. מה שטוב להם מהמידנה הם לוקחים ומה שלא אז לא, יש לנו משטרה טובה לא מצויינת אבל טובה , שעושה עבודה טובה מפגרים כמוך רק יהרסו אותך , לך תמשיך להתנדב תנסה לתרום עוד מהדפיקות שיש לך , מצטער שאני כזה בוטה אבל אתה אידיוט גמור .

ימער

New member
שמע ילד,

לא כל הדעות שלי הן פוליטיות, יש לי דעות במגוון נושאים, קשה למצוא נושא שבו אין לי דעה. כמוך בדיוק. כאן לא מדובר על אפ היה צריך או לא צריך לפנות את עמונה, לו זה היה הנושא - הוא היה פוליטי. הנושא הוא אחר, וכדאי שתנסה לעקוב. הנושא הוא שימוש בכוח מוגזם ע"י היס"מ. אנחנו לא מדברים על שימוש בכוח מוגזם ע"י המפונים בעמונה כי וודאי שהם לא בסדר, אני לא זוכר שהצדקתי אותם. אתה גם לא שואל האם זה בסדר ששבל"ר יהיה שבל"ר או שב"ח - שב"ח. ומה אם שוטרים ישברו את הגולגולת של שבל"ריסט? האם תגיד "מגיע לו"? האם המשטרה היא רשות שופטת? האם תפקיד המשטרה הוא להעניש או שמא רק לאכוף את החוק? האם החוק מתיר התעללות בעצורים כפותים? אז אני מבין שכילד בגילך אתה לא מצליח לראות את כל התמונה, אבל זה יעבור כשתגדל. כן, יש להתיר למשטרה יד חופשית יותר, להתיר מרדפים, להתיר שימוש בנשק חם בסכנת חיים וכן הלאה. הגענו למצב שבו שוטרים מפחדים לאכוף את החוק, ונוצרת אנרכיה. אבל זה לא הנושא. קראת לי "מפגר", "אידיוט" וגם "דפוק" ... זה לא מראה על חכמה נישגבה מבחינתך. לא אגיב על זה, לא לכבודי וגם לא לכבודך. אבל תנסה להוציא את הראש מהחרא שאתה שקוע בו ותשתדל להבין את נושא השרשור לפני שאתה מתערב, טוב מותק?

א י י ל 18

New member
כניראה שכבר

הדרדרת עמוק מידי.. אני מציע לך שתשתה מים להירגע קצת.. תחשוב קצת לפני שאתה כותב.. אני אולי עדיין ילד לעומתך ויש לי מה ללמוד.. אבל אני לא עושה מעצמי צחוק וכותב שטויות ושוב זה בהקשר למה ששירן כתבה לך.. היא סך הכל כתבה שהחליפו סרבלים ואתה מכניס שטויות מעמונה ומקשקש על היס"מ שהם ככה וככה.... מכנה את השוטרים כנאצים..? תתבייש לך.. גם אם השוטרים התנהגו בצורה אלימה ובזויה הם עדיין שוטרי ישראל יהודים עם נשמה , יש לנו משטרה אנושית וטובה עד שלפעמים חבל שככה. אני במקומך הייתי מתבייש במילים שכתבתי בפורום.. אתה יכול לקלל אותי ולצחוק עליי עד מחר.. לי זה לא ממש מזיז.. זה רק מעיד על האדם שאתה . אני מקווה שאתה במשמרות שלך לפחות מתנהג קצת אחרת.

ימער

New member
טוב

הנה שתיתי מים, ואני עדיין עומד מאחורי מה שכתבתי. אני לא בטוח שהפנמתי את חובותיו של השוטר לנהוג עפ"י החוק, אבל ניחא. קשה לי להאמין שקראתי לשוטרי ישראל נאצים, אבל אולי במוחך הקודח ... ולא, במשמרות שלי אני מתנהג בדיוק, אבל בדיוק כמו שאני. אם זה לא נראה לך, אני מציע שפשוט תיזהר לא להתקל בי במשמרת, והכל יהיה בסדר. שבוע טוב.

ישראל28

New member
שוב פוליטיקה בפורום ?

ממש מיותרת התגובה שלך ..וזה לא משנה מה דעותי או דעות אחרים בפורום ... אמרנו כמה פעמים שמה שיפה כאן הוא הקרבה והחברות בין אנשים בענייני התנדבות ותרומה לעיר למדינה וכו ללא הבדל דת מין עדה וכו אז למה לדחוף כל פעם דיונים פוליטים או דברים שבמחלוקת ?....

כנסו שניה חבר'ה

בואו ננסה לא לערב פוליטיקה בפורום ונקיים שיחה נקייה בלי כל מני תככים תחשבו על זה!

למעלה