שאלונת...

שאלונת...

אני מכירה את המשחק הזה בסביבות השנה.. אבל אף פעם לא היה לי סבלנות לקדם גיבור מסויים וכל פעם התחלתי מחדש. למרות שאני מכירה את המשחק יחסית הרבה זמן יש לי עדיין שאלות של "צעירים". מה זאת אומרת להתאמן עם מישהו? היו לי עוד שאלות אבל פתאום שכחתי...
אה ו... מישהו רוצה להתחלף איתי מתנות? :)

ווינגז

New member
להתאמן עם מישהו - Party

כל דמות מעל רמה 10, יכולה לפתוח Party (להקליד /makeparty בשורת המצב למטה) ולהציע לגולש אחר להצטרף אליה (ע"י לחיצה כפולה על הדמות ו"request party") ברגע שאתה נמצא בתוך party, כשהדמות השנייה נלחמת, גם אתה מקבל exp (ולפחות חלק מהכסף שהוא אוסף, לא הבנתי את זה ממש
) זה עוזר, כי בעצם זה מעלה לך את ה-exp מהר יותר. מלבד זאת, חלק מהskills (אני יודעת שלפחות כשאתה קלריק, ומרפא את עצמך - זה חל גם על החברים ב-party) ברוכה הבאה לפורום

RoRiL

New member
כל הסקיליסים שמשפיעים על פארטי..

ריפוי, מדיטישיין, הייסט וכאלה..

עד כמה זה באמת עוזר תלוי בסימן שאלה

דיי גדול. ברוב המקרים זה מאט וצריך למצוא תמקרים הספציפיים שהפרשי הרמות+העבודות+ההתקפה+אזור האימון תואמים כדי שזה באמת יהיה מהר יותר X________X;

ToryMaster

New member
אפשר לנצל"ש אותך?

[גם נקפיץ אותך בדרך]. אני ברמה עשר, ולא חילקתי את הנקודות נכון עד כה, אני צריכה 35 STR [כוח] ויש לי רק בסביבות העשרים, אז אני לא יכולה להפוך לswordsman בינתיים, אני מתלבטת אם ללכת להפוך לקוסמת ולהתחיל "להתמקצע" או להתאמן מסביב בויקטוריה איילנד [עזבתי את המייפל איילנד] ולחכות עד שאתחזק. בהנחה שאני בוחרת באופציה השניה, איפה אני יכולה להתאמן מול יצורים שלא יהרגו אותי במכה אחת?

אנסה לענות...

קודם בשאלה: מה שאר האיכויות שיש לך חוץ מ STR 20? מחוץ ללית' הארבור יש בעיקר יצורים כאלו... בעיקר חלזונות על כל סוגיהם, באבלז ועצים (מהסוג החום בהיר).

אם הסטאטס שלך טובים לקוסם...

אז כדי לך להפוך לקוסם...אם תחכה עוד יותר נדמה לי שיהיה ממש קשה ויוציא את כל הכיף

MR Lordi

New member
השחקן שלך לא יהיה טוב..

קוסם צריך קצת STR והרבה INT... אם את רוצה להיות קוסמת תעשי שחקן חדש..

ToryMaster

New member
דה, תודה לכולם

[ובעיקר לספיר, שמשום מה החליטה להיות סנובית פורום ולעזור לי במסנג'ר] באמת אצור דמות חדשה, ובאותה הזדמנות אעבור לעולם אחר.

somebodddy

New member
אם את רוצה להיות לוחמת

אז תפתחי דמות חדשה. אם יהיה לך 35+ STR כבר בהתחלה תוכלי להגיע לרמה עשר בקלי קלות. רק תוודאי שיש לך גם מספיק DEX... אחרת זה יכול להיות מאוד לא נעים...

למעלה