שאלונת

ש ט ו ץ

New member
שאלונת

מישו מפה היה בגדנ"ע צבאית, בכיתה י"א או י"ב [ז'תומרת בזמן התיכון]... שיכול להסביר לי מה הולך שם?

אנחנו היינו בכיתה י"א בשדה בוקר

הייה ממש כייף! תכלס זה שבוע של "לשחק בצבא". קיבלנו מדים (מגעילים וענקיים.יכולנו להכניס 2 בנות לכל מכנס) ישנו באוהלים. עשינו מסדרים וח'ים. היה יום שדאות שהיה ממש כייף, למדנו על הסוואה, וזחילות וכל מיני דברים מגניבים. עשינו מטווח, למדנו על נשק. עשינו כמה שיעורים על הצבא שבהם למדנו על החיילות ועל תפקידים שונים שאפשר להגיע אליהם, ועל דרגות וסמלים וכדומה... היה שכונה לחלוטין... המסע היה של 2 קילומטר ואפילו לא רצנו אותו. כל מי שאמרה שקצת כואב לה או לא בא לה לרוץ לא רצה. עשינו מלא שטויות וגרמנו למפקדת להשיפך מצחוק כל פעם מחדש. דוגרי זה שבוע של כייף! את לומדת טיפה על הצבא, אבל לא באמת איך החיים בצבא כי בגדנ"ע לא באמת יכולים להעניש אותך ולהשאיר אותך שבת או משהו כזה אז אין יותר מידי משמעת... בכל מקרה....אם תחפשי בארכיון של הפורום בטח תמצאי עוד מלא דברים... תהני!

ש ט ו ץ

New member
אממ

יש לי שבוע הבא את הגדנ"ע וגם בשדה בוקר.. אם את זוכרת, כמה מקלחות היו [לבנות כמובן] ומתי בכללי אנחנו הולכים להתקלח ואם יש זמן..? כי בשכבה שלי יש משו כמו 80 בנות... יש מצב אחרי שהולכים לישון ללכת להתקלח, יש לך טיפים או משהו כדי שלא יהיה לי בעיה או משו P=.. ותודה... =]

אם אני זוכרת נכון....יש מספיק

מקלחות.... אני חושבת שהייו איזה 3 מבנים של מקלחות ובכל אחת משהו כמו 4-5, ואנחנו היינו 100 והסתדרנו...(במקלחות אין וילונות או כלום זה מקלחות משותפות לחלוטין כאילו קיר אחד ארוך ועליו הברזים) למרות שאף אחת לא התקלחה עירומה כולן התקלחו עם בגד ים ובגלל זה הרבה בנות בכלל לא התקלחו בכל הימים (אני בינהן) זה נורא מציק להחליף לבגד ים ואז להתקלח ואז להחליף שוב...וגם אנחנו היינו בפברואר והייה ק-פ-ו-א אז לאף אחת לא התחשק להוריד את הבגדים בקור הנוראי... יש מספיק זמן להתקלח יש שעת ת"ש אחת בכל יום (כמו בצבא)וזה היה בסדר... חוץ מזה שהגדנ"ע היא ממש שכונה ואני די בטוחה שאם מישהי לא הספיקה להתקלח ייתנו לה זמן לעשות את זה יותר מאוחר...וגם אפשר לקום מוקדם יותר בבוקר ולהתקלח, זה גם דבר טוב בלי קשר לקום טיפה מוקדם מכולן ולצחצח שיינים ולהתארגן כי כשכולן עושות את זה בהשכמה מפוצץ שם ולחוץ...

ש ט ו ץ

New member
וואי תודה, רגע עוד משו חח

אני תמיד שמה עיפרון שחור בעיינים ואין יום שאני בלי, שם אני יוכל לשים? [כי אני יראה ממש עייפה ללא.. חח]

למעלה