שאלונת...

עמבה17

New member
שאלונת...

בס"ד אמרו לי שכל מי שעובר הכשרה של מעל לרובאי 03 (כולל)- זכאי לתעודת לוחם... יש מצב?!

אין לי שמצ...

אבל היי, נחמד לראות אותך כאן!

עמבה17

New member
גמותך!! ../images/Emo24.gif

בס"ד מאברוק על המיונים!! אגב- מה בעצם עושה "מש"קית הוראה"....?

costello2

New member
לא

זכאי לתעודת לוחם מי ששרת כלוחם במשך 20 חודשים. חריגים זה בנות גרעינים בקרקל - שמקבלות תעודת לוחם אחרי קצת פחות זמן, אבל בטח לא כל מי שעבר הכשרה של רובאי 03.

עמבה17

New member
זהו....

בס"ד תיארתי לעצמי שזו סתם הנפצה.... תודה! (= שנה טובההה

RENI1

New member
עינברי

קחי לדוגמא את מדריכות יח"ש- הן עוברות טירונות 03 ולא מקבלות תעודת לוחם.

מדריכות יחש עוברות 02

יש להן טירונות של שבועיים
מכיות עוברות 03, אבל נחשבות לוחמות, ולכן גם לא מקבלות תעודת לוחמת.

RENI1

New member
הייתי בטוחה 03

תודה על התיקון:) ד"א מה התפקיד שלך עכשיו? (אם מותר לשאול כמובן) יצאת מקורס מ"כיות בסוף??

G A L 1 8 0 4

New member
סליחה אני חייבת לתקן!!!

מדריכות יח"ש, או לפחות מדריכות חי"ר עושות טירונות של חודשיים! וזה 03 לא 02 ושבועיים... מה זה הזלזול הזה? אולי מדריכות אב"כ עוברות טירונות 02 זה אין לי מושג

RENI1

New member
אממ גם אני חשבתי

אבל תקראי מה כתוב במאמרים לפי המאמר שצירפתי לך הטירונות היא שבועיים בערך וההכשרה היא 02. הקמ"ד עצמו נמשך חודשיים ועד כמה שידוע לי הוא לא מעלה את רמת הרובאי.

G A L 1 8 0 4

New member
לא לא

אני דיברתי כבר עם לא יודעת כמה מדריכות והן אמרו לי בעצמן, הטירונות היא חודשיים והקורס עוד חודשיים והתמקצעות עוד כמה זמן לא זוכרת, חודש חודשיים. והטירונות היא 03, וההתמקצעות מעלה את הרובאי בעצם אבל לא רשמי, עדיין נחשב לך 03

G A L 1 8 0 4

New member
ועוד משהו

במאמר ששלחת לי היא מתארת משהו מלפני יותר משנתיים... אז אולי זאת הסיבה למרות שלא נראה לי... I DON'T KNOW

סליחה גם אני חייבת לתקן אותך

ולהסביר משו לכולכם ככה, על הדרך...
יש סוגי 03 שונים. יש 03 שמכשיר אותך להיות לוחם, אתה זורק בו רימון. יש 03 שמכשיר אותך להיות מ"כית נראה לי, לא זורקים רימון... לא נחשבים ללוחמים. יש 03 גם לתצפיתניות (לא הלוחמות שיהיו עכשיו במוד"ש), גם הן לא זורקות רימון, לא נחשבות לוחמות. אגב חמודה, מדריכות אב"כ, כן עושות 03, גם, בלי רימון. לוחמות אב"כ, רק בשביל שלא תתבלבלי - זורקות רימון. הטירונות של אב"כ היא 4 חודשים אגב, לא חודשיים כמו 03 רגיל, כי עושים תכנים רבים יותר מ03.

בוא נגדיר את זה בצורה יותר מדוייקת.

זכאות לתעודת לוחם ניתנת ע"פ הקרטריונים הבאים: לוחם, ששירת 24 חודשים, מתוכם 20 חודשים שבהם קיבלת תוספת רמת פעילות א'+. לוחמת (ולא, זה לא כמו שכתבת "בנות גרעינים בקרקל"... יש לוחמות בעוד מקומות בצבא), ששירתה 20 חודשים, מתוכם 16 חודשים בהם קיבלה תוספת רמת פעילות א'+.

למעלה