שאלונת

שאלונת

תמיד כשאני עושה לעצמי ביד, אני מגיעה לרגע שבו יש לי צמרמורות כאלו וטיפה רעידה, ואז זה פתאום נגמר..אני לא יודעת מה זה לגמור, ויכול להיות שזאת אורגזמה ואני בעצם לא מודעת לזה?\

אנארכיה

New member
כשתקבלי אורגזמה את תדעי..../images/Emo8.gif

תמשיכי לנסות ותזרמי עם התחושות... בהצלחה.

petrovna

New member
זה לא נכון!!!

כבר כתבתי את זה כאן פעם: כמה שזה נשמע מטומטם, אני במשך 3 שנים הייתי גומרת בלי לדעת שמה שאני חווה זה אורגזמה... הייתי מרגישה צמרמורת נעימה מלווה בהתכווצויות של הכוס (סליחה על הבוטות), אבל זה היה סתם כיף, ולא "וואו!" , ואני תמיד חשבתי שאורגזמה זה משהו גדול ועוצמתי יותר, ולכן לא הבנתי שאני גומרת. עד שקראתי באיזה מדריך שהסביר איך זה מרגיש לגמור, והבנתי שבעצם אני גומרת כבר המווון זמן... אז אולי גם את גומרת, ופשוט לא יודעת שזה זה....

למה אתה כותב דברים שאתה לא מבין

בהם? הייתה לך פעם אורגזמה נשית? הרבה נשים מצפות לזיקוקים ולרעידות אדמה והאורגזמה שלהן מרגישה ( כמו שמישהי אמרה לי השבוע ) יותר כמו עיטוש. לכבשה סקוטית: מסכימה עם מה שpetrovna כתבה. רעידות של הרגליים, צמרמורות, כיווצים של הנרתיק, דגדגן שהופך רגיש למגע- הם כולם סממנים שנשים מדווחות עליהם באורגזמה. טוענים שבאחת "אמיתית" את מלאת מרץ וחיונית אח"כ ( בגלל כל האנדורפינים והאדרנלין שמשתחרר בגמירה? לא בטוחה לגביי זה ) אבל רוב הנשים שאני מכירה מותשות אחרי המאמץ ולוקח להן זמן להסדיר דפיקות לב ונשימה אחרי החוויה. היו פה בעבר דיונים על אורגזמות בהן נשים שיתפו מה הן מרגישות בזמן הגמירה ( והבדלים בין אורגזמה דגדגנית לנקודת גי' אם אני זוכרת נכון ) בכל מקרה, תעשי חיפוש ואולי תקבלי כמה תשובות יותר מדוייקות

daniella1980

New member
אלו סימנים ממש טובים

לדעתי סביר שאת חווה אורגזמות מינוריות, כלומר הגוף מגיע לפורקן הפיזי באופן חלש, פשוט כי את נוגעת נכון במקומות הנכונים והדם מצטבר בדגדגן, ובדרך כלל אם מספיק הצטבר, תגיע ההתפוצצות גם אם קטנה כפי שתיארת. זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות אדירה, לדעתי מה שחסר לך זה הסטייט אוף מיינד. האם חוץ מלגעת בעצמך ולנסות בכוח לגמור, את גם במוד של גירוי מיני? האם את חושבת מחשבות מיניות, האם את חרמנית מאוד באותו רגע? האם את מריצה תסריטים בראש שיגרו אותך עוד יותר? כל אלו חשובים מאוד. למחשבות ולמצב המנטלי והחרמנות יש כוח רב באורגזמה, וייתכן שזה בדיוק מה שחסר לך כדי להעצים אותה. אני משערת שגם אם אני אעשה ביד מספיק זמן אפילו תוך כדי אפילו לחשוב על עבודה ורשימה למכולת, יגיע פורקן "מבאס" כזה, פשוט מעצם הפעולה המכנית. אבל אם את שוקעת לתוך החרמנות והעונג, חושבת לדוגמא על הדברים שהכי מגרים אותך בעולם ורק עליהם, ולא משנה מה הם, שוקעת בתוך הגירוי המיני ומנתבת את התנועות הפיזיות בהתאם גם במהירות גם בעוצמה, עוצמת עיניים, מרגישה משוחררת עד תום.. ממש כמו לרחף באויר - אם תשלבי כל אלו ביחד, ותשקעי בריכוז טוטלי בגירוי המיני שלך, בלי לחשוב על שום דבר אחר שיוציא אותך ממוד חרמני, אלא רק מחשבות מגרות או אולי לא לחשוב על כלום בכלל (אם זה אפשרי), אני בטוחה שתביני אורגזמה חזקה ותחושתית מהי, ומשם תוכלי כמובן להתקדם לאורגזמות ביחסי מין שונות ומגוונות.

תודה על התשובות..

ויש לי עוד שאלה.. כשאני נמצאת עם החבר שלי, הוא רוצה לעשות לי ביד כדי שאני אהנה.. אני מלמדת אותו מה נעים לי, ואני נמשכת אליו בטירוף, אבל אני לא רטובה אף פעם וכתוצאה מכך אני לא נהנית מהעשייה ביד שלו. לעומת זאת, כשאני לבד מאוננת, אני רואה סרטי פורנו ומפנטזת ואז נהיית ממש רטובה, שזה מה שמביא אותי למיני-אורגזמות שדיברתם עליהם.. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ועוד דבר-אני בתולה, ואני רוצה לשכב עם החבר הנוכחי שלי בפעם הראשונה- האם חדירה יכולה להעצים את האורגזמה? מנסיונכן-עד כמה זה באמת כואב וכמה דם יוצא? תודה רבה

daniella1980

New member
למה

כי בני נוער יתנו לה עצות יותר טובות? אלא אם היא בעצמה בת נוער ומקומה שם. לא חסרות נשים בוגרות יותר שחוות קשיים בהגעה לאורגזמה וכו', ולא יזיק לשמוע מנסיונן של אחרות לדעתי, לא?

offנועה

New member
כי היא לא חיפשה תשובות

בשרשורים קודמים, כי בני נוער מתחבטים באותן שאלות, כי שם יתייחסו אליה יותר ברצינות, כי השאלה היא לא קשיים בלהגיע לאורגזמה. כי עוד פעם שאלה על קרום בתולין שחזרה פה בפעם השלושים, בחודשיים האחרונים. כי היא רוצה לשכב איתו פעם ראשונה, וכי פורום סקס לנוער מתאים לפעם ראשונה... כי בבוקר יום א הזברה קמה... זה למה!

daniella1980

New member
לא עקבתי אחריה, אבל הנה

התייחסתי ברצינות דווקא. זה לא שהיא המציאה בעיה של בני נוער, זה משהו שקיים בכל גיל, ודווקא נשים מנוסות יכולות לייעץ יותר מבנות נוער. אבל אני מסכימה שאם היא בת נוער בעצמה, שם היא צריכה להיות, או לפנות לפורום טיפול מיני ומיניות.

daniella1980

New member
אולי אפשר

להשתמש בחומר סיכה, רק בשביל תחושת הרטיבות שגם היא יכולה להוות קטליזטור לרטיבות שלך, וגם יהיה לך נעים יותר. זה שאת מצליחה לגעת בעצמך ולהנות לבד זו התחלה, כנראה ברגע שמדובר בשניכם ביחד, באינטימיות, יש המון פרמטרים שנוספים למשוואה, ואת לא נכנסת לאותן תחושות שאת נכנסת כשאת לבד. כדי להשתחרר עם עוד אדם, צריך שני דברים, אחד להרגיש נוח עם עצמך ועם הגוף שלך ועם המיניות שלך, ושתים להרגיש נוח איתו. לפעמים לוקח זמן להגיע לאינטימיות ונינוחות ופתיחות זה עם זה, על מנת להיות מסוגלים לתת דרור להנאה מינית זה מזה. מה שאת מתארת, שהוא מאונן לך ואת יבשה ולא נהנית בכלל, ממש מזכיר לי סיפורים מקבילים של בחורים צעירים שלבד הם מאוננים בכיף, אבל עם בחורה רגע לפני החדירה נעלמת להם הזקפה. כלומר, זה שונה מאוד ביחד מלבד. אם לחשוב על טיפים חוץ מאשר לתת לתהליכים טבעיים של התקרבות בינכם לקרות, מה שאני יכולה להציע זה אולי להתחיל בלעשות את זה בחושך, שתהיו שניכם בחדר חשוך עם מוזיקה מרגיעה או כל דבר שמרגיע ומכניס לשלווה, תשכבו בשקט ביחד במיטה והוא ייגע בך, כשאת עוצמת עיניים ומנסה להתמכר לסיטואציה ולעונג בין רגלייך. החושך, העיניים העצומות והאוירה הרגועה, אולי יסייעו לך לשחזר את התחושות כשאת לבד, ומשם תוכלי להתחיל להתרגל להתענג גם מאצבעותיו. חשוב גם שתכווני אותו, תתני לו פידבקים חיוביים כשהוא נוגע בך בצורה שמאוד נעימה לך ולהפך, אפילו להניח ידייך על ידיו ולהניע אותן בעצמך, כאילו את מאוננת לעצמך, כך הוא ילמד איך את הכי אוהבת שנוגעים בך, וכו'..

למעלה