שאלונת...

jordan bellamy

New member
שאלונת...

אהלן לחבריי הרקדנים/יות! רציתי לשאול שאלה... אני רוקדת בסטודיו B, כבר המון זמן...ורק השבוע יצא לי בפעם הראשונה להכנס לשיעור קלאסי של מיכל וולף.(מתקדמים). ממש ממש נהנתי אצלה! היא מקסימה והיא מעבירה שיעור בצורה מקצועית,כריזמטית ואפילו ברמה די גבוהה! בכל אופן הנה השאלות שיש לי לגבי הנושא: 1- מישהו פה מכיר אותה? רוקד אצלה גם? במידה וכן,מה הרקע שלה בתחום המחול?(להקה,הרכב,וכו'...) 2-היא פנתה אליי בסוף השיעור ותיחקרה אותי קצת על איפה רקדתי וכו'... ואז סיפרה לי שיש לה "להקה" או קבוצה (לא ממש קלטתי) ושאלה אותי אם אני מעוניינת להצטרף. יש פה מישהי (אני באמת שלא יודעת) שאולי יודעת על מה אני מדברת.? מה זו הקבוצה הזו? ואיזה רפרטואר הם רוקדות ?... תודה רבה...

dancer14

New member
תשובה.

אני מכיר את מיכל וולף היא רקדה בלהקת "ורטיגו" של יורם כרמי לפני 4 שנים בערך. המורה שלי היתה המורה שלה מגיל 5 ועד גיל 18

סיקל

New member
פרסקו, לא ורטיגו

היא רקדה גם אצל סאלי אן, אולי לזה היא מתכוונת?

dancer14

New member
סליחה פרסקו היתבלבלתי

כן נכון היא גם רקדה אצל סאלי אן עם אלה נגלי שהיא גם תלמידה של המורה שלי

ליאנההה

New member
שמעתי על הלהקה הזו שלה!

היא כנראה בונה אותה עכשיו כי לא מזמן אחת שהייתה איתי בקורס סיפרה לי שהיא גם ביקשה ממנה להצטרף. הן בנתיים רק 7 בנות ממה שהבנתי, אבל אני ממממששש לא מבינה מה הקטע של הלקה הזו שלה. היא פשוט שואלת אנשים כל הזמן. הסתכלתי על השיעור, היה נראה נחמד.. שמעתי עליה דברים מצויינים בתור מורה לקלאסי בכ"א..

למעלה