שאלונת..:]]

moruush

New member
שאלונת..:]]

מישהו יודע איפה יש ביה"ס למחול או מורה באזור השרון שאפשר ללמוד לעלות ולרקוד על פוינט שוז? מישהו למד? יכול להמליץ לי איפה?
תודה מראש :)

moruush

New member
../images/Emo208.gif סורי שאני קרציה אבל..

אבל אם מישהו יכול להמליץ לי, לתת לי שם של ביה"ס או מורה שמלמד על פויינט שוז אני אשמחח..

חח נראה לי שאת צריכה קודם ללמוד

בלט.. את לומדת בלט? כי אם כן-אז כמעט בכל סטודיו יש שיעורי פוינט.. השאלה זה אם את כבר מוכנה מספיק כדי לעלות עליהן...

moruush

New member
כן אני רוקדת בלט!!

בלט קלאסי :) אבל אצלינו בביה"ס למחול המורה לא מלמדת פוינט שוז כי יש לה ברכים דפוקות..ואני ממש רוצה ללמוד בגלל זה שאלתי אם מישהי מכירה ביה"ס פרטי שמלמדים שם או מתנ"ס או ביה"ס למחול .. משהו!! =\ *נועם או דנה, יש לכן מושג למה נעמה לא מלמדת כיאלו מה הסיבה שהברכים שלה דפוקות ??

נועם rosen

New member
למור..חחח

מצאת לעצמך את התירוץ הכי דפקטי שיש...חיחי היא לא מלמדת יור בגלל שלימדו לפני איזה שנתיים בלהקה ובגלל שכל שנה הצטרפו ללהקה בנות חדשות אז לא כל הבנות היו באותה רמה וראו את זה במופעים...חח

moruush

New member
לנועם, את רצינית?

את רצינית? לנו היא כל הזמן אומרת שהברכיים שלה דפוקות כי לימדו אותה בשיטה לא נכונה.. היא לימדה בכלל בתל מונד? אז למה היא הפסיקה?.. אאווף!!אני רוצה ללמוד פוינט שוז חחחחח ואם הן לא היו באותה רמה למה ביה"ס למחול לא הוסיף עוד שיעורים? אי אי אי המתנ"ס מדרדר =\

נועם rosen

New member
חח....אצ נשמעת כמו לא יודעת מה..חח

1. נכון הבירכיים שלה דפוקות אבל היא לימדה פוינט שוז... 2.המתנ"ס לא מידרדר..חח רק שתדעי שיש שיפור ענק בין הלהקה שהייתה פעם ללהקה של היום ראינו במפועים!! והפסיקו כי תחשבי הבנות בלהקה רוקדות מלא שיעורים בשבוע אז כדי שהן יגיעו לרמה של מי שכבר על פוינט שוז הן צריכות לקחת עוד לפחות 2 שיעורים בשבוע........

moruush

New member
מממממממממ?!

חחחחחחח טוב מאיפה אני אמורה לדעת? סליחה סליחה שאמרתי הברכיים שלה דפוקות חחח והם דפוקות זה א' כי היא כל הזמן אומרת שהיא לא יכולה להדגים את זה או שלא רואים עליה ברור וכו'... ולא היה לי שמץ שהיא לימדה פעם פה פוינט שוז. חפיף אני בכל מקרה מחפשת ללמוד איפשהו כי היא לא מלמדת עכשו את זה. חחחח נועם עוד 10 ימיייים :)

למעלה