שאלונת...

owneill

New member
שאלונת...

גורמים מסוימים טוענים שיש לי 2 בעיות שבגללן אין לי סיכוי להתקבל לעולם הדוגמנות. מידת חזה (D) גובה (160) אני מודעת לעובדה שגובה זה מכשול, אך כמו הרבה דוגמניות נמוכות שהצליחו, לא רואה בזה אסון ויותר מזה, אני חושבת שזה מאוד שונה ואחר משאר הדוגמניות בארץ ובעולם.. מידה חזה, פה, לא מבינה כלל את הבעיה.... אשמח לקבל את חוות דעתך בנו...

לפי דעתי האישית:)

רק הגובה שלך זאת הבעיה החזה שלך לא נראה לי שיש בעיה איתו:):) את יכולה לשים תמונה שנראה אותך ... ותרשמי מה המשקל שלך זה יעזור:):) שיהיה לך המשך יום מצווין:):) וווששייי היה פה:):) =ב=ה=צ=ל=ח==ה= בדוגמנות במידה ואת הולכת:):)

Gal Nissan

New member
לא ניראה לי שחזה זה בעיה כנסי

זה נכון שרב הדוגמניות הן שטוחות ולפי דעתי להיות רזה עם ציצי של ילדה מתבגרת בת 11 זה מזעזע אבל ברגע שאת רזה עם ציצי גדול זה מה שמיוחד אצלך בתור דוגמנית את לא כמו כולן את גם רזה וגם שופעת לפי דעתי זה הגוף הכי יפה והכי סקסי שישאני יתן לך גם את עצמי לדוגמא המידת חזיה שלי זה C ואני שלמה עם עצמי וזה לא מונע ממני להיצטלם זה רק מוסיף ואין אחד שרואה תמונה שלי ואומר "איזה תמונה סקסית , יש מה לראות יש מה לתפוס , לא טפט...{הכוונה לדוגמניות שלד בלי תחת ובלי ציצי...} ברגע שהחזה לא משקף את הגוף { כתומר שהחזה שלך גדול הגלל שאת שמנה} הכול בסדר הכוונה שכול עוד את רזה את יכולה להיות דוגמנית ומבחינתי החזה רק מוסיף... בקשר לגובה זה סיפור אחר... אולי תשימי תמונה???

Gal Nissan

New member
מזה משנה זה ברור למ פניתי

וזה לא אליך...זה לשואלת השאלה

אייללוש

New member
לכן שאלתי למה אלי כי זה נקרא

"אומנות השרשור" לא חשבתי שלא מכירים...

איילוש פששש איזה ראש יש לך:):)

שעה אני מסתכל באומנות השרשור ולא הבנתי שם כלום:):) וווששייי:):)

אייללוש

New member
חחח מתוקה../images/Emo6.gif

זה לא קשה אם תרצי אני יסביר לך אבל אני חושבת את לא בדיוק צכה

topagency2

New member
תגובתי

הגובה זו הבעיה היחידה לטעמי. אני חושב שחזה גדול ויפה דווקא מוסיף. מהפגישות שלי עם מנהלי סוכנויות למדתי דבר מעניין כשלבחורה יש חזה גדול יש לה אפשרויות בעולם הדוגמנות שאין לבחורות עם חזה קטן לדוגמא קטלוגים לחברת WOMEN ONLY וחברות הלבשה תחתונה מסוימות ובגדי ים. אני ממש לא חושב שזהו חסרון אלא להיפך יתרון על רוב הבנות בתחום שמידת החזה שלהם לרוב קטנה. נשמח לראות את תמונתך ולקבל את נתונייך המלאים מקווה שעזרתי ושאר חברי לפורום עזרו גם. נשמח לראותך איתנו בהמשך בנו.

owneill

New member
תודה :)

גל וושי- משקל 42 צבע שער- בלונד שטני צבע עיניים- ירוק כחול (לקראת ערב מחליף צבעים) בנו- למען האמת, אני בסביבה מאוד מחמיאה, אך בקרבת המשפחה, בשביל מישהי מסוימת מהרגע הראשון שנולדתי הפכתי ליריבה, ובשבועות האחרונים זה רק נודע לי דרך הורי, הבוקר גלשתי לשיחה והגענו למצב שהיא טוענת שאף סוכן לא יקבל אותי אם אני לא אעבור הקטנת חזה. התעצבנתי, וחוות דעתך מאוד עודדה. תודה רבה. נתונים ציינתי למעלה, ותמונה אני מעדיפה שכרגע לא לפרסם. :)

topagency2

New member
שמח שעזרנו והמון בהצלחה

אם את עדיין רוצה לנסות את מזלך בתחום פני אליי במסר מיידי כך תוכלי לשלוח תמונה לא אל מול כל הפורום.

Gal Nissan

New member
מאמי שימי עליה פס

חבל שאת לא יכולה לשים תמונה אבל עם כאלה נתונים את נישמעת חבל על הזמן חלומו של כל גבר ובחיים אל תתני לאיזה קנאית אחת להרוס לך כי כמו במשפט שנאה=קנאה תני לה לאכול את הלב כשהיא תיראה אותך מצליחה מה יש לך להפסיד?!?!?

Punkitty

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

את יודעת מה את שווה, שתגיד מה שהיא רוצה. כמו שגל אמרה הכל מקנאה.

למעלה