שאלונת..

שאלונת..

אני ניחנתי בכפות רגליים עם םלטפוס קשה, וחלשות מאד. הייתי רוצה לפתח יותר קשת, שיהיה לי פוינט יפה כזה P: מישהו מכיר תרגילים שמחזקים את כפות הרגליים? או כל דבר לקשת?

dancer14

New member
יש תרגיל מצויין!

אתה צריכה להים עפרון על הרצפה וכל הזמן לנסות להרים אותו עם האצבעות של הרגליים.. זה תרגיל שמאוד עוזר!(מניסיון) חשוב שלא תמעכי את האצבעות תנסי להרים את העפרון אבל עם אצבעות דיי ישרות ולאקפל אותם את התרגיל זה למדתי בניו יורק גוד לאק!

Swan ninetynine

New member
לא הבנתי את התרגיל ../images/Emo109.gif

זה מספר את הקשת? איך?
אני תמיד מחפשת דרכים לשפר, אז אני מתערבת...

SHIRAN00110

New member
אממ אז ככה..

יושבים על השוקיים,ומנסים להצמיד את העקבים,עדיף לבקש ממישו שיחזיק לך כי זה קשה להחזיק לבד,ונשארים כמה שיותר כשהעקבים והאצבעות מוצמדים ואת ממש יושבת עליהם עם התחת...אבל זה תרגיל שהוא לא כלכך בריא לכן לא מומלץ יותר מידי,פעם ביום זה מספיק....מקווה שהבנת...

ShirUsh22

New member
חח באתי גם להציע את זה../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

הרמן אמר לנו את זה

כן אני עושה אותו...

יש לי קשת קטנה וכפות רגליים לא הכי גמישות אז אני עושה את התרגיל שאמרת פעם ביום וזה ממש עוזר....

yaeltal12

New member
את צריכה פשוט לדחוף את הקשת:

למשל לעמוד בעמידה ראשונה, ברגל אחת לעשות פלייה וברגל השניה למתוח את הקשת, לשים את האצבעות הפוכות על הריצפה, כאילו שהצד עם הציפורניים יגע ברצפה ולדחוף עם הפליה. אפשר גם עם היד פשוט להחזיק את הרגל חזק חזק בפוינט (ולשמור שלא יהיה סיקל בשתי הדרכים), יד אחת לשים על הערב ויד אחת על גם כף הרגל, ולמתוח אותה עד שיכאב לך, כמובן תזהרי ואם כואב לך בצורה ממש מוגזמת תפסיקי. אני מקווה שהסברתי ברור.

netushit

New member
תרגיל מצויין.. מומלץ בחום...

תשבי עם רגליים מתוחות בפוינט ותגלגלי את הרגליים על בקבוק או קופסת שימורים... ואפשר גם לגלגל את הבקבוק על הכף רגל וללחוץ טיפה..

למעלה