שאלונת

שאלונת

הי אני כתבת מתחילה והתבקשתי לעשות כתבה בנושא הביליארד בארץ, רציתי לקבל ממכם, כמשוגעים לדבר איזשהו כיוון כללי של מה אמורה להיות הפואנטה של הכתבה - מעין בוטום ליין לסיכום העניינים בארץ; למשל "בארץ לא משקיעים בביליארד" או "הגורמים שאמורים לקדם את הענף בארץ עסוקים ביריבויות פנימיות ולמעשה לא עושים כלום עבור השחקנים" וכיוצא באלו.. כמו כן אם יש לכם קישורים מעניינים לאתרים/ כתבות/ אתם מעוניינים להתראיין בעצמכם וכו' אודה לכם מאוד על כל עזרה כאן או במסר.

9ball master

New member
תשובונת

העלית שני נושאים מעניינים, אבל לדעתי על מנת לפתח אותם, אפשר לכתוב ספר וכתבה אחת לא תכסה את הנושא.... מה דעתך לכתוב כתבה על הקשר בין הצד הספורטיבי לבין הצד המסחרי של עולם הביליארד, כלומר אולמות ביליארד נפתחים על ידי בעלי עסקים המעוניינים לייצר רווח (דבר מובן ומקובל), מצד שני על מנת לקדם את הביליארד כספורט, על האולמות (ובעלי האולמות) להשקיע בספורט (וכמעט כל סוג של השקעה מתורגמת להוצאה כספית ללא החזר מיידי), ישנו ניגוד אינטרסים כאשר הסובלים העיקריים מלבד הספורט עצמו הם השחקנים אשר "מכורים" לספורט ואשר היו רוצים להתקדם. סתם ליידע כללי, האם הבקשה לכתבה באה ממקום מסחרי (עיתון, אתר אינטרנט וכו') או כפרוייקט לימודי ?? את מוזמנת לפנות אלי בהודעה פרטית אם את רוצה לשאול שאלות או לקבל ידע

Anin17

New member
אני ממליץ לך בחום לעבור על הארכיון

של הפורום החל מתאריך 25,10 ולראות על מה רוב הדיונים כאן את תקבלי בדיוק את הכיוון שאת מחפשת לקבלת תגובות ופרטים נוספים אני ממליץ לך לפנות לזה שהגיב מעליי, ליו"ר איגוד הביליארד בארץ ישראל פנחס (את האי מייל שלא תוכלי למצוא בקישור הכחול בראש הדף) ולעופר שכותב כאן מקווה שעזרתי אנין

O f e r P e e r

New member
../images/Emo63.gifשלום לכתבת...

שבוע טוב את מוזמנת לפנות אליי... בדואר פרטי... עפר פאר

תודה לכל מי שענה

הכתבה היא פרי יוזמתי, אפשר להגדיר זאת גם כלמטרות לימודיות. אני צריכה קצת לחקור את הנושא, לעבור על האתרים והפורום, באמת, ואז בטח יצוצו לי כבר שאלות יותר קונקרטיות. ושוב תודה בינתיים :)

למעלה