שאלונת...:)

netap3

New member
שאלונת...:)

איך נעלי הפוינט של בלוך ?... שישראדאנס מוכרים?... זה מומלץ למתחילות?... או שעדיף אולי סנשא?.... (אין לי פוינט טוב כל כך.. ) תודה רקדניות :)..

אממממ...

לי יש של בלוך והן באמת טובות... כדאי שתלכי לישראדאנס ולדאנסשופ ויגידו לך שם... בלוך היא נעל קצת קשה בהתחלה אבל לאט לאט היא מתרככת עם השיעורים!! אל תקבעי בעצמך אם הפוינט שלך לא כל כך טוב או שכן תלכי לחנויות ושם הם יגידו לך...נגיד לי בישראדאנס שעלינו לקומה השנייה כדי למדוד אמרו לי לעשות פוינט וישר נתנו לי את הנעל היותר קשה... בהצלחה!

Black Star

New member
אחת ולתמיד...

בלוך זו חברה. גם סנשא זו חברה... כל חברה מייצרת מגוון רחב של דגמים של נעלי פוינט. חלקן עם פלטפורמה רחבה וחלקן עם צרה, חלקן עם "פתח" עמוק וחלקן לא, וכמובן שלכל דגם יש גם את דרגת קושי הסוליה שלו. ככה שפשוט אי אפשר להגיד אם בלוך יותר מומלץ למתחילים או למתקדמים, כי זה תלוי בדגם. כמו של כל חברה אחרת... יעלי

לא אמרתי שהוא יותר מומלץ

אבל אני יודעת שגם למתחילות אצלנו וגם למתקדמות אמרו לקנות של בלוך! וכתבתי לה שכדאי לה לנסוע לישראדאנס ודאנסשופ כדי ששם יתאימו לה את הנעל.

Black Star

New member
לא הגבתי מתחתייך...

רציתי להבהיר את הנקודה באופן כללי. אבל בכל מקרה את אמרת ש"בלוך זו נעל קצת קשה" אז קודם כל אין כזה דבר, כנראה שלך היה דגם מסוים של בלוך עם סוליה קשה. בנוסף, סתם שתדעו, למתחילות עדיף סוליה קשה כי זה נותן יותר תמיכה מצד אחד, ומצד שני מחזק את הפוינט. דווקא רקדניות מתקדמות משתמשות הרבה פעמים בנעליים רכות יחסית (ואני לא מדברת רק על נעלי הופעות).

אממ לי יש דגם כלשהוא של בלוך..הדגם

לפוינט הכי חזק..אז אם את קונה אותו הוא קצת קשה אבל סבבה
אם לא אז לכי תקבלי יעוץ
בגדול..אני חושבת שהייתי קונה נעליים של סנשא או של חברה אחרת בדאנסשופ..אבל הן סבבה גם

למעלה