בואי נחשב ביחד:שאלונת...
יום חמישי בטא 43.3 יום שלישי בטא 619.4 זה נראה לי קצת נמוך... והרופאה שלי לא דרשה לעקוב אחרי הכפלה... מה דעתכן? והאם אפשר לבדוק הכפלה מהנתונים הנ"ל???
דידוש איזה יופישאלונת...
יום חמישי בטא 43.3 יום שלישי בטא 619.4 זה נראה לי קצת נמוך... והרופאה שלי לא דרשה לעקוב אחרי הכפלה... מה דעתכן? והאם אפשר לבדוק הכפלה מהנתונים הנ"ל???
לי זה נשמע מצויין!שאלונת...
בעזרת מחשבון ההכפלות המצורףשאלונת...
עדכון...בעזרת מחשבון ההכפלות המצורף
בדקתי את ההכפלה ויוצא שיש לך הכפלה כל 31 שעות. זה הרבה יותר מהיר מהצפוי. אני במקומך הייתי מתחילה לדאוג שתצטרכי לקנות עוד מיטה, עוד עגלה, עוד סלקל... (בהנחה שאחד מכל אחד כבר יש לך בבית).
מקפיצהעדכון...
אתמול יום שלישי הבטא הייתה 13,600 בערך קצת יותר.... ובאמת כבר הייתי משוכנעת שמדובר בשניים... והיום הייתי באולטראסאונד ונצפה הריון תוך רחמי עם עובר יחיד וכמובן שעוד לא נצפה דופק כי זה מוקדם ואני עדיין בחששות... אך מאוד מאושרת שסוף סוף הצלחנו ברוך ה'!!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.