שאלונת...

מצב
הנושא נעול.

3דידוש

New member
שאלונת...

שאלונת...
יום חמישי בטא 43.3 יום שלישי בטא 619.4 זה נראה לי קצת נמוך... והרופאה שלי לא דרשה לעקוב אחרי הכפלה... מה דעתכן? והאם אפשר לבדוק הכפלה מהנתונים הנ"ל???

בואי נחשב ביחד:

שאלונת...
יום חמישי בטא 43.3 יום שלישי בטא 619.4 זה נראה לי קצת נמוך... והרופאה שלי לא דרשה לעקוב אחרי הכפלה... מה דעתכן? והאם אפשר לבדוק הכפלה מהנתונים הנ"ל???
בואי נחשב ביחד:
יום חמישי: 43.3 יום שבת: 43.3*2=86.6 יום שני: 86.6*2=173.2 יום רביעי (היום)צריך להגיע ל:173.2*2=346.4 אתמול הגעת ל 619.4 שזה הרבה הרבה מעל מה שצריך להיות היום. לי זה נראה מעולה, בתנאי שהבנתי את הימים נכון
תקני אותי אם אני טועה שימשיך טוב תמי

דידוש איזה יופי../images/Emo70.gif

שאלונת...
דידוש איזה יופי

מזל טוב תהיתי מה קורה איתך אני שמחה בשבילך שזה חיובי והתוצאה נשמעת תקינה אז תהני מכל רגע ורגע ושיהיה הריון קל תקין ועגול ל-9 חודשים קסומים שאין כמותם.

anguly

New member
לי זה נשמע מצויין!

שאלונת...
לי זה נשמע מצויין!
שימשיך כך! החישוב של תמי נכון! - וקצב ההכפלות טוב מאוד! תעדכני כשתראי דופק!

העין ה 3

New member
בעזרת מחשבון ההכפלות המצורף

שאלונת...
בדקתי את ההכפלה ויוצא שיש לך הכפלה כל 31 שעות. זה הרבה יותר מהיר מהצפוי. אני במקומך הייתי מתחילה לדאוג שתצטרכי לקנות עוד מיטה, עוד עגלה, עוד סלקל... (בהנחה שאחד מכל אחד כבר יש לך בבית).

3דידוש

New member
עדכון...

בדקתי את ההכפלה ויוצא שיש לך הכפלה כל 31 שעות. זה הרבה יותר מהיר מהצפוי. אני במקומך הייתי מתחילה לדאוג שתצטרכי לקנות עוד מיטה, עוד עגלה, עוד סלקל... (בהנחה שאחד מכל אחד כבר יש לך בבית).
עדכון...
אתמול יום שלישי הבטא הייתה 13,600 בערך קצת יותר.... ובאמת כבר הייתי משוכנעת שמדובר בשניים... והיום הייתי באולטראסאונד ונצפה הריון תוך רחמי עם עובר יחיד וכמובן שעוד לא נצפה דופק כי זה מוקדם ואני עדיין בחששות... אך מאוד מאושרת שסוף סוף הצלחנו ברוך ה'!!!!!

3דידוש

New member
מקפיצה

עדכון...
אתמול יום שלישי הבטא הייתה 13,600 בערך קצת יותר.... ובאמת כבר הייתי משוכנעת שמדובר בשניים... והיום הייתי באולטראסאונד ונצפה הריון תוך רחמי עם עובר יחיד וכמובן שעוד לא נצפה דופק כי זה מוקדם ואני עדיין בחששות... אך מאוד מאושרת שסוף סוף הצלחנו ברוך ה'!!!!!
מקפיצה
צצצצצצצצצצצצצצצצה

מצב
הנושא נעול.
למעלה