שאלונת...

שאלונת...

הורדתי עכשיו את השיר "Where You Lead" (אני מקווה שעל הורדות כאלה אפשר לדבר..
אם לא אז כולכם מוזמנים למחוק לי את ההודעה
) בכל מקרה...השיר הרבה יותר איטי ממש ששומעים אותו בסדרה, וגם הוא לא בדיוק זהה..חסרים בו(הכוונה לשיר פתיחה ולא לשיר המקורי) קטעים וכו'.. מישהו? טוף...
מראש..

Nerade

New member
בדיוק.

(ד"א, אסור לדבר על הורדות בכללי, לא חשוב אם זה הורדות פרקים או הורדות מוזיקה) השיר פתיחה של בנות גילמור הוא חלק משיר מקורי. ז"א, קרול קינג שרה שיר מסויים, וחלק מהשיר הזה הוא השיר פתיחה של בנות גילמור. אז את השיר המקורי היא שרה לבד, ואת שיר הפתיחה היא שרה עם בתה.

gilmorefreak

New member
*מחשב התחרפן*../images/Emo122.gif

רשמתי הודעה..וכמה מפתיעה? היא לא נשלחה!
בכל מקרה..אממ..יש סיכוי שפשוט יוצרי הסדרה שמעו את השיר, אהבו, שמעו שהבת שלה גם זמרת [היא זמרת?
] וביקשו מהן לבצע אותו מחדש ביחד, הסדרה היא על אם ובת ואת שיר הפתיחה מבצעות אם ובת..עובד, לא?
נו,בלה. אממ זה נשמע לי הכי הגיוני.. חוצמזה שזמרים מבצעים מספר פעמים את השירים שלהם..*_* את יודעת כמה ביצועים שונים יש לי של איירוניק של אלאניס על המחשב?
*שותקת*

hbam

New member
חחחחחח

אני בכלל חשבתי שנתנו לאלקסיס ולורן לשיר את השיר פתיחה לסדרה.. וחשבתי לעצמי -וואו איזה ביצוע, הרבה יותר טוב מהמקורי :\ אני לא מאמין שזו אותה אחת בשתי הגרסאות נ.ב - ממעמקים - אחלה שיר :) יאללה מכבי מלחמה

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאו שלא..../images/Emo122.gif

קודם כל זה לא אומר כלום..
חוצמזה ראית אותה מופיע בתוכנית של, גאד לא זוכרת של מי!
אבל פירסמתי את זה פה..
היא ניגנה על פסנתר ושרה..
היא ממש לא ידעה לשיר..
או לנגן..
[אבל נסלח לה היא התחילה ללמד את עצמה שבועיים לפני התוכנית..
] טוב שזה היה מצחיק, כי אם לא זה היה פשוט עצוב..

זו הייתה התוכנית של אלן אני חושבת

היא אמנם לא שרה שם יפה, אבל יש כל מני קטעים בסדרה שהיא שרה בהם טיפה, וזה שוקא נשמע נחמד. לא יודעת...

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שהיא מסוגלת לזה. אולי אין לה קול לזה (האמת היא שגם לי אין
) אבל יש לה יכולות.

gilmorefreak

New member
תפוזונע!../images/Emo11.gif

משו אין לך קול לזה..!
שתקי שמענו אותך שרה..! וטוב, נו..אז אולי היא יודעת לשיר..
בכל מקרה לא שמענו שיר שלם, רציני ממנה..אז אי אפשר ממש לדעת..[כמובן, רק אם אתם עילגים כמוני בלי שמיעה מוזיקלית בגרוש..*_*]
בכל מקרה לא היא שרה את שיר הפתיחה..
גאד איזה סטייה מהנושא..

Sweet Misery

New member
אני מתכוונת לגוון של הקול. ../images/Emo3.gif

וחיחי, אמרו לי פעם שיש לי חוש מוזיקלי מצויין ושאני צריכה לעשות איתו משהו (את הבאסיסט?
).

Sweet Misery

New member
כן. ../images/Emo7.gif

זה לא מצחיק. אני עושה טרור לחברים שלי. ועוד יש לי ידיד שאיכשהוא מכיר אותו, ואני כזה "תעודד אותו לתמוך בפדופיליה! אני לא אספר אם הוא לא יספר!" והוא כזה "אה... אני בקושי רואה אותו... אה... אה..."

gilmorefreak

New member
בן כמה הוא?../images/Emo12.gif

כי אממ...חברות שלי חופשי..אחת כשהייתה בת 16 היה לה משהו עם מישהו בן 24, אחת בגיל 17 משו עם מישהו בן 26...אז כמה פדופיל הוא צריך להיות?

Sweet Misery

New member
לא כזה פדופיל. ../images/Emo3.gif

הוא בן 21. סך הכל ארבע שנים ו-11 חודשים הבדל.

למעלה