שאלונת

לולי80

New member
../images/Emo9.gif

אני בשלב שעוד לא מבין שיש אמא רק אחת... הרצון הזה כזה עז שהלב פשוט לא תופס... מקוה שיתפוס בקרוב. לגבי הקוריוז: מה שבטוח שזו לא אני....
(דרך אגב... לולי זהו רק שם חיבה שאימי הייתה קוראת לי... שמי הוא הילה)

Storm131

New member
לולי80

איזה דרך מקסימה ועצובה לתאר את הצורך הכואב הזה.דיסקסנו פה את עניין הניזקקות הזאת המעיקה.זה מוכר לכולנו.באיזה גיל איבדת את אימך?אני איבדתי את אמי בגיל 11 ומאז חיפשתי דמות אימהית בפנים רבות.זה בלתי נשלט.גם ציינתי את העובדה שתמיד חשתי שיש בי משהו, כנראה שזה עובר, שגורם לנשים מסוימות לרצות לפרוש את חסותן עלי. שולחת לך חיבוק ענק ולילה טוב.

לולי80

New member
קצת רקע STORM

איבדתי את אימי שבועיים לפני יום הולדתי החמש עשרה אחרי שהייתה חולה 5 שנים..... אני מרגישה שאיבדתי את הילדות שלי איפושהו כי מגיל עשר שומעים על כל מיני מושגים רפואיים, אסור לבכות כי זה יקשה על אמא ואבא (מאז אגב אני שונאת לבכות, זה לא עוזר לי כ"כ כי הדמעות זולגות מעצמן, אבל אני שונאת לבכות ליד אנשים)... גם אצלי יש כנראה משהו שמשדר... אני חושבת שזה משהו בעיינים שגורם לנשים לפרוש את חסותן עלי ולגונן....

tdr1

New member
אנחנו מזדהות עם "מרקו"...

הנושא הזה עולה לתודעה מדי פעם. אני לא חיפשתי לי אם חלופית אבל מצאתי את עצמי מתחברת לפעמים לנשים מבוגרות יותר (דור אחד מעליי).יכולה לנהל איתן שיחות נפש בלי להרגיש את פער השנים. פעם אחת חמותי אמרה משהו כמו "אני כמו אמא שלך" וזה מאד ריגש אותי אבל אף אחת לא יכולה להוות לה תחליף... עכשיו אני נזכרת שהיה איזה מקרה בבי"ס תיכון, שראיתי בחדר מורים דפים על השולחן והיה רשום עליהם את שמה של אמא שלי (שם פרטי ומשפחה) ופשוט קפאתי במקום (גם אמא שלי היתה מורה). חשבתי אולי היא שולחת לי איזה מסר... אח"כ ניגשה אל הדפים מישהי ושאלתי לשמה, ובמקרה היה להן את אותו השם.

Storm131

New member
הי tdr1

החברות שלי בדרך כלל מבוגרות ממני בעשר שנים ויותר וזה מסתדר מצויין.אני בטוחה שזה לא מקרי.מה שהזכרת לגבי שמה של אימך שראית מזכיר לי בכלל רגישות שהיתה לי שנים רבות לגבי השם של אימי.

i m a s h e l o

New member
מקסימה אחת../images/Emo24.gif

ואני רוצה להגיד לך תודה שאת כאן ושיש במילים שלך כל כך הרבה רגש...את נפלאה ומצחיקה וגורמת לי להזדהות איתך...ואני עדיין מחפשת אמא'לה בהמון רגעים בכל יום... תודה שאת כאן.

לולי80

New member
וואווו את מדברת אלי?

איזה נחמד....כן אני די מבולבלולי.... לולי מצחיקולי לשירותך... מתי שתרצי אני פה, להצחיק לבכות או לשתוק ולהקשיב... ומי את?

למעלה