שאלונת
... כאן לולי.... אני רוצה להודות לכן....הרבה זמן שחיפשתי אוזן קשבת... ולא מצאתי לא תיארתי לעצמי שאמצא כלכך הרבה אוזניים.... תודה לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחלתי עם ההגשות של סוף הסמסטר.... לחץ נוראי... אבל הידיעה שאתן כאן.... יש לי שאלונת.... אני מתאהבת באמהות... לא כל אמא... צריך להיות לה מבט מסוים בעיניים... מחפשת אמא, מחפשת עיינים (רק עכשיו אני שמה לב כמה איברים אני מחפשת גם אוזניים גם עיינים...
) אני נקשרת מהר מאוד... זו יכולה להיות מוכרת בסופר אם היא מחייכת אלי.... אני גם נפגעת מהר... אני מרגישה שאפר לכתוב על זה סיפור ילדים... "לולי מחפשת אמא", אז אחת תפוסה ואין לה מקום, ואחת דפוקה, ואחת לא מחבקת.... ולולי פשוט ממשיכה לחפש... מגע, עיינים, אוזניים חיבוק... שאלתי היא.... זה נורמלי? זה קורה לעוד בנות פה? מה עושים עם זה? הרצון הזה ? הנזקקות הזו שכבר כואבת אבל לא מרפה... רוצות לשמוע משהו פתטי? אני עד כדי כך נואשת שחשבתי לפרסם מודעה בעיתון: דרושה אמא לילדה (שפיספסה את ילדותה ועכשיו רוצים שתתנהג בהתאם לגילה) מנומסת, אחראית, שרוצה לתת המון וגם לקבל, שקטה, מצחיקה, מעופפת, אוהבת מעניקה, מחבקת...רגישה, קצת בכיינית (למרות שהיא שונאת לבכות!!!) קטנה (לא תופס הרבה מקום), אוהבת גבינות... שנה שנייה במכללה לעיצוב...יש חבר כבר 6 שנים . תעשה הכל למען חיבוק אוהב אבל באמת אוהב.... כי אם לא אז זה לא שווה...