שאלונת

לולי80

New member
שאלונת

... כאן לולי.... אני רוצה להודות לכן....הרבה זמן שחיפשתי אוזן קשבת... ולא מצאתי לא תיארתי לעצמי שאמצא כלכך הרבה אוזניים.... תודה לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחלתי עם ההגשות של סוף הסמסטר.... לחץ נוראי... אבל הידיעה שאתן כאן.... יש לי שאלונת.... אני מתאהבת באמהות... לא כל אמא... צריך להיות לה מבט מסוים בעיניים... מחפשת אמא, מחפשת עיינים (רק עכשיו אני שמה לב כמה איברים אני מחפשת גם אוזניים גם עיינים...:)) אני נקשרת מהר מאוד... זו יכולה להיות מוכרת בסופר אם היא מחייכת אלי.... אני גם נפגעת מהר... אני מרגישה שאפר לכתוב על זה סיפור ילדים... "לולי מחפשת אמא", אז אחת תפוסה ואין לה מקום, ואחת דפוקה, ואחת לא מחבקת.... ולולי פשוט ממשיכה לחפש... מגע, עיינים, אוזניים חיבוק... שאלתי היא.... זה נורמלי? זה קורה לעוד בנות פה? מה עושים עם זה? הרצון הזה ? הנזקקות הזו שכבר כואבת אבל לא מרפה... רוצות לשמוע משהו פתטי? אני עד כדי כך נואשת שחשבתי לפרסם מודעה בעיתון: דרושה אמא לילדה (שפיספסה את ילדותה ועכשיו רוצים שתתנהג בהתאם לגילה) מנומסת, אחראית, שרוצה לתת המון וגם לקבל, שקטה, מצחיקה, מעופפת, אוהבת מעניקה, מחבקת...רגישה, קצת בכיינית (למרות שהיא שונאת לבכות!!!) קטנה (לא תופס הרבה מקום), אוהבת גבינות... שנה שנייה במכללה לעיצוב...יש חבר כבר 6 שנים . תעשה הכל למען חיבוק אוהב אבל באמת אוהב.... כי אם לא אז זה לא שווה...

לולי80

New member
חיבוקים

לפעמים אני צריכה להלחם בעצמי בכדי לא לחבק נשים....אמהות... יוצא לי הלב.... לאמהות וילדים.... גם אני רוצה

libi4

New member
גם אני../images/Emo24.gif

אוהבת לחבק...אני חושבת שמגע בכלל באנשים מאוד דרוש לי כל הזמן....מאוד.... את קשתית כמוני וזה כנראה חלק מאיפיוני המזל....חמימות.... אז שולחת לך חיבוק גדול.... ולילה טוב

libi4

New member
הכל מותר../images/Emo47.gif

והכל הגיוני....אני כל כך רוצה לחבק את אמא שלי,,,ללטף לה את הפנים וסתם להניח עליה את הראש..אבל אני בעצמי אמא לקטקטים האלה וכל כך חסר לי.... כל כך עצובה היום יומעצוב....

אוי לולי, איזה מודעה חמודה...

מתוק-מריר כזה. בא לי לתת לך חיבוק ענק ... בקשר לדמות אם, אני חושבת שלהרבה בנות קורה לא פעם שהן מוצאות איזו דמות אימהית ונקשרות אליה. אני מניחה שגם לי זה קרה. אגב, דווקא התופעה הזו אינה ייחודית לדעתי לבנות ללא אם, אלא לאובדן בכלל - יש בנות שמחפשות דמות אב, ובנים שמחפשים דמות אב,ף ומן הסתם גם בנים שמחשפים דמות אם, לאחר אובדן. בנות - לקחת בחשבון גבינות ללולי בכיבוד למפגש...

לולי80

New member
חיבוקי

אני אשמח לקבל את החיבוק ....ואתן עוד שניים בתמורה

Ofra m

New member
מחפשת אמא

בשנה הראשונה כשאמי נפטרה כל אשה מבוגרת בערך בגיל שאמי נפטרה{63}היתה מזכירה לי אותה יום אחד ראיתי אשה עם סלים חוזרת מקניות וממש עקבתי אחריה ובכיתי בלי הפסקה נזכרתי איך אמא שלי היתה חוזרת מהסופר והייתי נהנית לחטט לה בשקיות וכשהלכתי אחרי האשה רציתי כל כך לשאול אותה מה יש בשקיות כי זה כל כך חסר,הדברים הקטנים האלו,אני ממש מתחברת למה שכתבת אל תהיי לבד יש לך אותי.

S u n n y 1

New member
חהחה לולי ../images/Emo13.gif

איזה מודעה מצחיקה......אפשר להכניס גם אותי לתוכה???
ועכשיו ברצינות. חופשי מוכר לי הנושא, זה האישיו שלי. כל אישה קצת מבוגרת היא בפוטנציה אצלי, ובכללן כולן חשודות...ואני בהחלט מזדהה עם הרצון הזה - שהוא כבר כואב. לא יודעת איך מעלימים כזאת הרגשה, הלוואי שהיה לי מטה קסם לעשות את זה, אבל נראה לי שבינתיים ככל שנהיה יותר ויותר אמהות לעצמנו כך יפחת הצורך הזה, או לפחות יהיה פחות כואב. וגם...המון הצלחה בבחינות
. שולחת לך
גדול.

לולי80

New member
עופרה

אני לא זוכרת שהזכרתי בחינות, אולי השתמשתי במילה הגשות... פרזנטציות... אני לומדת בשנקר שנה שניייה בעיצוב טקסטיל... עכשיו זו תקופה לחוצה ועמוסת פרזנטציות. לזה הכוונה.

לולי80

New member
בשמחה

אני בשמחה אצרף אותך למודעה שלי,, נכתוב בראשה: "שתיים במחיר אחת" רק תכתבי לאמנו החדשה למה כדי לאמץ אותך... מלבד זה שאת מלאה האהבה וחיבוקים

S u n n y 1

New member
חחחחח

לולי לולי איזה בחורה מצחיקה את.....
משמחת את ליבי....למרות גילי 'הצעיר', שולחת לך חיבוק ג-ד-ו-ל, חם ואוהב

לולי80

New member
חחחח

גילך צעיר בהחלט, אך את גדולה ממני בשנה שלמה.... בואי נגיד שילדת אותי בגיל צעיר.. אמא צעירה מה שנקרא.

נ ע ם ב ת

New member
הי לולי ../images/Emo39.gif

התופעה מוכרת עד מאד. במשך השנים אימצתי לי לא מעט אימהות, אבל מה שקרה זה שמשום מה.. זה אף פעם לא הצליח לי באמת... המשאלה קיימת אבל באיזשהו שלב מבינים שאמא היתה רק אחת... ואין, אין לה תחליף. וקוריוז: לאשה האחרונה שניסיתי לאמץ יש בת בשם לולי !!!!! נו, מה את אומרת על זה ?

למעלה