שאלונת...

H e l p3

New member
שאלונת...

אני מניחה שלפעמים כולנו יוצאים משיעור כשכל הגוף שלנו כואב (או סגול לחילופין אם זה אחרי שיעור פויינט). כשזה מגיע למצב שבאמת קשה לכם לזוז, אתם מורחים משחה כלשהי על עצמכם? בנגיי זה פשוט מסריח. יש משהו חביב יותר לדעתכם?

mousey

New member
אמממ...

למכות יבשות...אין דרך טיפול..עד שהן נעלמות... וכואב לי עכשיו! יש לי כחולים, סגולים, חומים... יאיי...כל צבעי הקשת
אבל לעניין של תפיסות שרירים..קחי איזה קרם גוף או שמן עיסוי..ופשוט תעסי את המקום ולאט לאט הוא ישתחרר.. רצוי לדאוג שיהיה תמיד חם ומכוסה אותו האיזור שתפוס בגוף. לפציעות..של פצעים, כל פצע פתוח, שפשוף שהוא...שימי פולידין או סביעור.

ש ו ר ט י

New member
אני לא אוהבת למרוח משחה

אם כואבים השרירים אחרי שיעור קשה הדבר שהכי עוזר לפי דעתי זה להרגיע את השרירים בעזרת אמבטיית קצף חמה. זה כל כך עוזר ומרגיע את כל הגוף וגם מהנה. אם אחרי שיעור פוינט נוצרים פצעים, יש תרופת סבתא שאני מכירה ועוזרת תמיד: לוקחים ביצה ושוברים אותה. מהקליפה של הביצה מוציאים את הקרום הדק שצמוד אלייה. את הקרום הזה מניחים בעדינות על הפצע, מעל זה מדביקים פלסטר ומשאירים את זה ככה ללילה. בבוקר מתעוררים כאילו כלום לא קרה. מקווה שעזרתי! לילה טוב

H e l p3

New member
בדרך כלל אחרי שיעור פויינט...

לא נוצרים לי פצעים פתוחים. פשוט ישנם חלקים מסויימים שהרגל מכחילה. אבל זה טיפ נחמד
. אולי אני אנסה לברר מהו הקרום שאת מדברת עליו. כנראה שיש בו חומר ספציפי שאפשר לקנות אותוולמרוח ישירות על הפצע בלי כל ההעסקויות עם הביצה(ואז זה בטח יהיה קצת יותר סטרילי).

TheBlackFairy

New member
תמיד אחרי ימי שני../images/Emo60.gif

נתפסים לי השרירים, זה איזה משהו לא חוקי
.

TheBlackFairy

New member
אה ואף פעם לא כואב../images/Emo60.gif

לי אחרי עלייה על פוינט ואין לי מזה שום פצעים
.

../images/Emo122.gif

בנגיי=רעל, פוייה,סירחון על . יש משחה בשם " ארניקה" שהיא כביכול משחה טבעית, עם ריח נחמד...היא מצויינת, היא טובה מאוד למפרקים, לחבלות כמו סימנים כחולים(במקרה הזה מומלץ לשים אותה כמה שיותר מהר), לכאביי שרירים...אם נופלים או משו במהלך השיעור וישר שמים זה עלול למנוע המון המון פציעות... בקיצור אחלה דבר, יש בסופרפארמים ובבתיי מרקחת... יש לי גם טייגר באלם שזאת משחה הודית או יפנית או משו בסגנון...לא ממש ברור לי ממה היא מורכבת, נראה לי יש שם אופיום או משו
, יש לה ריח של שמן אתרי ודיי קשה למצוא אותה בארץ... כשזה כואב בשרירים זה כאב טוב...עדיף לשחרר לבד... כששזה במפרקים וחבלות ופציעות כדיי לשים ארניקה +קרח...ולא לשים משו חם עלייה כי זה עלול לעשות כוויה,-רק קרח ! אסור לשים על פציעות בנגיי כי הוא מחמם...בכלל לא כדיי להשתמש בזה...

H e l p3

New member
סתם סקרנות...

אז את קונה נעל רחבה יותר כדי שיהיה מקום לצמר גפן?

חחחחחח

ממש לא זה קצת צמר גפן כי יש לי בעיות בציפורניים הם חודרניות או משהו וזה כואבבבבבבב רצחחחח

H e l p3

New member
כן, גם המורה שלי לקלאסי תמיד אומרת

שזה כאב טוב
הכאבים שלי הם תמיד כאבים שנובעים משרירים תפוסים. ההורים שלי לא מוכנים לקנות לי בנגיי (הם הסבירו לי איזה משהו שאני כבר לא כל כך זוכרת. יש שם איזה חומר לא טוב שנספג).

Snow white2

New member
אממ../images/Emo182.gif

אבא שלי הוא פיזיוטרפיסט שזה טוב כי כל הפציעות שלי נעלמות די מהר כי הוא מטפל בי..הוא נותן למטופלים שלו בנגיי אבל אני אף פעם לא ניסיתי. אני אשתוק עכשיו

H e l p3

New member
השאלה היא עד כמה הפציעות חמורות...

אני מניחה שיש שלב מסויים שבו אין ברירה, אלא לתת בנגיי.

ThE uVa

New member
וולטרן

משחה שעוזרת לשרירים תפוסים, וכל מיני כאבי מאמץ כאלה. [לא, אני לא קשורה לכלום. רק רציתי להמליץ.]

למעלה