שאלונת..

שאלונת..

אני עושה את השירות לאומי בבית חולים דרך עמותת ש"ל למשך שנה אחת. יש לי שבוע הבא ניתוח ברגל(ציפורן חודרנית לא משהו רציני מאד)ואני אעדר למשך כשבוע וחצי רציתי לדעת אם על הימי מחלה אני מקבלת כסף או לא.. ודבר שני אמרו לי שיש לי 15 ימי וש בשנה.האמנם?כי חלק אמרו שזה 15 ימי חופש מינימום*.אז כמה מקס'? אם תוכלו לענות לי על השאלות אני אשמח שבת שלום

הייבי

New member
תשובונת..

כשתעשי את הניתוח אל תשכחי לקחת אישור ימי מחלה מבי"ח או הרופא ואז הימים האלה יורדים לך מהימי מחלה- שאלה ימים בתשלום ועדיין תקבלי את המשכורת הרגילה שלך בסוף החודש ולא תצטרכי להשלים אותם. יש מספר מוגבל של ימי מחלה שאפשר לקחת (21 או 30 אם אני לא טועה) מעל למספר הזה צריך לעלות לועדה מיוחדת או להשלים כדי לקבל את הזכאות לתעודת גמר (לפחות לפי תקנון עמותת שלומית) תבררי בעמותה לכמה ימי חופשה את זכאית - אין לזה מספר מינימום או מקסימום - יש לזה מספר קבוע ולכל עמותה יש את התנאים שלה איך אפשר לקחת אותם וכל ימי החופשה שלא תנצלי תקבלי ברצף בסוף השירות.
אם לקחת יותר ממה שמגיע לך תצטרכי להשלים אותם בסוף השירות ובמקום לסיים בסוף אוגוסט עם כולם תסיימי כמה ימים\שבועות אח"כ..
מקווה שזה עזר במשהו..
בהצלחה עם הניתוח - החלמה מהירה..

היי עמיתה פיתה

היי, אני לפני כחודשיים שלושה נפלתי למשכב ונאלצתי לעבור ניתוח בבטן הייתי מאושפזת בסך הכול אם יציאות וכניסות חודש וחצי ולאחר מכן הייתי עוד חצי חודש בחופשת מחלה בבית. על הימים האלה קיבלתי שכר (את משכורתי) רק שכמובן מכוון שנעדרתי יותר מ-30 יום עמותת שלומית התבקשתי לכתוב לוועדה רפואית על שעברתי אני עדיין לא יודעת מה קורה עם הוודעה הרפואית אבל עכשיו אני ממשיכה שנה שניה גם בבית חולים וטוב לי ואני מאוד מרוצה. אז את יכולה להיות רגועה את השכר שלך תקבלי כמובן אם יהיו בידיך כול האישורים . שתיהיה לך בריאות טובה . להתראות אורית

למעלה