שאלונת- לאביעד יש חבר?
א אפרת רוסו New member 28/9/04 #4 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif נוגה../images/Emo140.gif../images/Emo107.gif
X X יו יו S New member 29/9/04 #8 זה כבר נגמר../images/Emo10.gif../images/Emo68.gif אבל לזה בטוח יש העונה 2
X X יו יו S New member 29/9/04 #10 לא../images/Emo68.gif היה אחרי זה עוד פרק ואחרי זה פרק סיכום על כל התוכניות נ.ב מחר אביעד טס ואני כבר מתגעגעת אליו
לא../images/Emo68.gif היה אחרי זה עוד פרק ואחרי זה פרק סיכום על כל התוכניות נ.ב מחר אביעד טס ואני כבר מתגעגעת אליו
X X יו יו S New member 29/9/04 #12 חפיף../images/Emo68.gif אני בטוחה שיש לך דברים יותר יפים לעשות ביום שני כמו להתחתן כן הוא טס לניו-יורק ועכשיו אני לא יראה לא ישמע ולא יקרא אותו
חפיף../images/Emo68.gif אני בטוחה שיש לך דברים יותר יפים לעשות ביום שני כמו להתחתן כן הוא טס לניו-יורק ועכשיו אני לא יראה לא ישמע ולא יקרא אותו
N noooga New member 29/9/04 #15 וואלה?!?! פחחחחחחחחחחחח אני נשואה למישהי מדהימה!!! התחתנתי בפורום... מקורי הא? חחח אבל הכל בצחוק ובס22ה! אני לא לסבית או משהו כזה
וואלה?!?! פחחחחחחחחחחחח אני נשואה למישהי מדהימה!!! התחתנתי בפורום... מקורי הא? חחח אבל הכל בצחוק ובס22ה! אני לא לסבית או משהו כזה
X X יו יו S New member 29/9/04 #16 ../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif יאי אני גם רוצה אני גם רוצה מי רוצה\ירצה אותי?
X X יו יו S New member 29/9/04 #20 תודה כפרע../images/Emo25.gif../images/Emo68.gif את לא תתחרטי על ככה