שאלונת

Nimst

New member
שאלונת

אני מעוניינת לקנות וויסקי כמתנה. איזה וויסקי נחשב טוב, ומהם פחות או יותר המחירים? תודה מראש

potash

New member
אמממממ הויסקי שכמעט כל אדם מכיר

גם אם הוא לא חובב אלכוהול הוא שיבס שעולה בדיוטי פרי 40 דולר (בארץ ראיתי ב300 שקל) וישנו גם ג'וני ווקר תוית ירוקה תוית אדומה תוית שחורה כדומה..... בדיוטי פרי תוית שחורה עולה 40 דולר.... אני בטוח שמומחי הפורום יוכלו להגיד לך את המחירים המדויקים ולהוסיף מותגים נוספים

amircn1

New member
ג'יימסון !

והמחיר הוא באיזור ה- 150 ש"ח... אם את רוצה וויסקי פשוט, תקני גראנטס (כ- 80 ש"ח) בעיקרון זה בעיקר תלוי מה התקציב שלך, אני יכול לתת לך המלצות של בקבוקי וויסקי שיעלו לך מעל 500 ש"ח

Jack Daniel

New member
בפעם האחרונה שבדקתי....

היה כתוב טנסי וויסקי על הבקבוק ולא בורבון

an3c

New member
התוויות של ג'וני ווקר

כל תווית מייצגת בלנד שונה לחלוטין, ושיטת התוויות היא בעצם לאחד את כולם תחת אותו מותג - 'ג'וני ווקר'. כל בלנד מתאפיין גם ברמה שונה, הן בשנות היישון של מרכיביו והן במרכיבים עצמם. האדום הוא הפשוט ביותר ואף על פי כן זהו הוויסקי הנמכר ביותר בעולם. אחריו מגיע השחור - הוויסקי הצעיר ביותר בבלנד הוא בן 12 שנה, והוא מותג הוויסקי פרימיום הנמכר ביותר בעולם. לאחר מכן התווית הזהובה- כ15 סוגי וויסקי בלבד מרכיבים את הבלנד.הצעיר ביותר הוא בן 18 שנה. האקסלוסיבי והנדיר ביותר הוא התווית הכחולה - מורכב מכ-16 סוגי וויסקי נדירים מאוד, המגיעים מהאיים ומההיילנדס. אין יותר מידי פרטים על גילאי הוויסקים בבלנד, בכלל המותג הזה אפוף מיסתוריות (בכל זאת בקבוק של 1600שקל). ואחרון חביב, התווית הירוקה- זהו בלנד של מאלט בלבד, בשונה מארבעת התוויות למעלה שהם בלנד של מאלט וגריין. המאלט הצעיר ביותר הוא בן 15 שנה. מקווה שעזרתי.

Jack Daniel

New member
לבבות...פרגיות..תוויות../images/Emo23.gif

אדום-הבלנדד הנמכר בעולם לבו-טאליסקר 10 (תווית אדומה למרות שהנמכרת בעולם היא לא לטעמי בכלל טעם נסבל-) שחור-לבו קאול איילה 12 זהוב-לבו קליינאליש כחול-לבו רויאל לוכנאגר ירוק-פיור מאלט (ואטד מאלט) תערובת של וויסקי מאלט שונים. *לבן-יוצר בעבר הרחוק, אך פעם לא ראיתי אחד. הזולה מבין כולם מוזכרת ע"י ג'ים מוריי, ..בעוד שהאדומה והשחורה צברו פופולריות בעולם התווית הלבנה-מותג שנפל וייצורו הופסק..

למעלה