שאלונת

לללה1

New member
שאלונת

דבר ראשון פורום נחמד ביותר!! עכשיו-משהוא במיקרה מכיר/ה תוכנית בערוץ 10 שכרגע אני לא זוכרת את השם שלה אבל בתוכנית מדובר על אדם שמתקשר עם קרובי משפחה מתים של האנשים באולפן וכו, עכשיו- ניראה לכם שזה אמיתי?- כי זה ממש ניראה ככה, ועוד משהוא האם לפי ההלכה מותר ללכת אל אנשים כאלו כדי לתקשר אם אנשים מתים?

N i c o l e

New member
נראה לי "העולם שמעבר"

אני ממש אוהבת את התוכנית הזאת...היא באמת נראית אמיתית אבל בטלויזיה אי אפשר להיות בטוח בשום דבר...

אמיתית לחלוטין בדוק

חברה שלי בארצות הברית היתה באחת התוכניות שצולמו לפני כחצי שנה היגיע סתם עם חברה שלה ואחרי השידור הוא ממשיך לתקשר הוא פנה אליה ומסר לה המון מסרים מההורים שלה גו'ן אדוארד ידוע ויש לו גם ספרים שמתורגמים לעברית לכל מי שמעוניין

malifisent

New member
ראיתי את התוכנית....

ראיתי פעם אחת את התוכנית ואני אומרת לך לפני הרבה דברים שראיתי וקראת שזה לא אמיתי! קראתי כמה ספרים של מדיום מפורסם והוא מספר על התגובות של האנשים שבאו אליו וזה בכלל לא אותו דבר! מה שהוא אומר ומה שיש בתוכנית כאילו לא קשורים אחד לשני בכלל! הרוחות לא באות לאף אחד כשיש קהל וצריך המון ריכוז אז אין שום סיכוי שזה אמיתי!

P a n Z e r

New member
מכיר את התוכנית

ולשאלתך- שמת לב שבסיאנסים רוב הנשמות שעולות הן נשמות שמבקשות ליסגור מעגל כלשהו כלומר להגיד קדיש לאותה נשמה,לפתור בעיות משפחתיות וכו' הרעיון הוא שנשמה שלא סגרה מעגל בד"כ תעלה מרצונה כי היא מוטרדת מהבעייה של קרוב המשפחה שלה שנמצא למטה...

P a n Z e r

New member
שחכתי את הדבר הכי חשוב

אם יש ישות שמוטרדת מבעייה כלשהיא שלא נפתרה שקשורה לקרובים/מכרים וכו' היא תדאג ליצור קשר עם אותו אדם בחלומות למשל. אבל אסור לעשות סיאנס! התורה אוסרת לעשות כל שימוש בסיאנס

...

אני לא חושבת שזו הייתה השאלה... היא שאלה אם מותר ללכת למדיום שמתקשר עם מתים... זה בדר"כ לא ע"י סיאנס אלא יותר בכיוון של רמה רוחנית של המדיום שמאפשרת לו לקבל מסרים מהמתים...כך שלא בדיוק מטרידים את הנשמה כמו בסיאנס... ואני מצטרפת לשאלה אם זה מותר...

P a n Z e r

New member
ברגע שהתקשורת באה מכיוון הנשמה

זה בסדר אבל ברגע שמעורב פה מדיום שיוצר התקשרות כלשהיא עם אותה נשמה הוא פשוט מטריד את הנשמה (כשאמרתי סיאנס לא התכוונתי לסיאנס הפשוט עם הכוס) דוגמא לכך מהתנ"ך בשמואל ב' כתוב ששאול המלך הלך לבעלת האוב כדי להעלות את שמואל שיחזה את גורלו (אם הוא ימות במלחמה או לא) וכששמואל עלה הוא התעצבן וכעס על שאול שהוציא אותו מעולם הרוחות. מכאן אנחנו יודעים שאסור ליצור קשר כלשהוא עם נשמות. -בעלת האוב לא עשתה את הסיאנס הפשוט שאנחנו מכירים אלא נתנה לנשמה להיכנס לתוך גופה ולדבר(זהו יכולת ההתקשרות הכי גבוהה שקיימת!!!) בנוסף בעלת האוב היתה מדיומית כ"כ חזקה שהיא הצליחה להעלות נשמה מגן עדן (נשמות שמעלים בסיאנסים פשוטים מעלים נשמות מכף הקלע אבל לא יכולים להעלות נשמות מגןעדן) אני מקווה שזה ענה לך לתשובה

dejavue

New member
אני חדשה כאן...

היי קראתי את מה שכתבת וקיבלתי את הרושם שאתה מביןקצת בנושא ה"על טבעי". אני מתעניינת בנושא זה זמן מה ומידי פעם שמעתי מונחים לא ברורים כמו כף הקלע,הריר,היכל הנשמות..שקשורים ביהדות אשמח אם תוכל לשתף אותי במידע או להפנוץ אותי לכתובות שעוסקות בנושא, תודה מראש dejavue

מהיכן כל השטויות הלאה?

כל מה שנכתב אינו נכון לגבי סיאנסים בסיאנס מבקשים לקרא לנשמה היא לא מגיע לבד זה א. ב. בכל סיאנס יש נשמה אחת אשר "פותחת דלת" לשאר הנשמות המדיומים בדרך כלל משתמשים במדריך הרוחני שלהם על מנת לא לתת לנשמות מזיקות להיכנס למעגל האנרגיה בסיאנס

dejavue

New member
לללה1 את נשמעת לי קצת סקפטית..

אני תוהה מה את עושה פה?הרי לא סתם את פה נראה לי שעם כל הסקפטיות יש בך המון עניין וסקרנות לנושא.. אני מקווה שתשיגי במקום הזה את כל מה שבאת לחפש..
dejavue

למעלה