הי, הייתי שמח לדעת, שלאחד כמוני, שניגש בפעם הראשונה למבחן הזה, מה הן ההמלצות הכי חשובות, אשר ישפרו ריכוז ביום הבחינה, שלא חושבים עליהן בדרך כלל? (כדוגמת אוכל או אפילו זרימת חמצן בחדר) תודה.
שטוב להביא סנדביץ, שוקולד או תפוח..אין לי מושג למה. הרבה מאוד עפורנות ומחק שלא מקושקש. מה עוד? לבוא עם בגדים נוחים..אתה לא יודע אם יהיה חפ או קר בכיתה (מזגן וזה.. בעייתי מאוד) להביא בקבוק מים...ולהביא סטופר בלי צפצוף כי אולי יעשו לך בעיות עם זה. לא להילחץ..לעשות את הבחינה כאילו היא היחידה והכי טובה שלנו.אבל לזכור שהיא לא סופהעולם ועד חודשיים יש עוד בחינה כזו בדיוק. אממ..לא לפזול לצדדים..לא מענין מה קורה בצדדים.. שיהיה בהצלחה מותק!!
תודה על הטיפים נועה. במקרה משהו יודע אם בימים של מבחנים כאלו המצב בכבישים משתגע? כלומר, בכמה כבר יכול להיות יותר יום כזה מיום רגיל על הכבישים בבוקר? משהו מטורף ששווה לקחת בחשבון? או סתם לחץ מיותר שאני כנראה בכוח כופה על עצמי...
את עושה את הבחינה.. אני יודעת שהמאזור שאני באה..לכיוון צפון (קריית ביאליק) יהיה יחסית המון תנועה של בוקר. רצוי לבוא 45 דקות לפני הבחינה..כי יש מלא בינינים וזה..אם את באונ' והכל..ויקח לך זמן למצוא והכל. קחי זמן ספייר..עדיף להגיע חצי שעה לפני מאשר חצי שעה אחרי.. אין משהו מטורף..רק להירגעע
היו המון שאיחרו לפסיכומטרי בגלל הפקקים... אני לא הייתי לוקחת סיכוןצ- זה מועד עצווום וכדאי לצאת ממש מוקדם או לחילופין להסתפק ברכבת והשאר ללכת ברגל אם אפשרי - זה מה שאני עשיתי...