שאלונת מישהי בבקשה יכולההה להגיד ליי מה יהיה עם ג'סטין ובראיין בעונה ה3?
ד דיתושית New member 18/2/04 #1 שאלונת מישהי בבקשה יכולההה להגיד ליי מה יהיה עם ג'סטין ובראיין בעונה ה3?
T tulchi New member 18/2/04 #2 את בטח מתכוונת ל מה היה עם בריאן וג'סטין בעונה 3 כאן תוכלי למצוא מענה מפורט לשאלתך.
ד דיתושית New member 18/2/04 #3 בעעע את רק יכולה להגיד לי אולי(במקום שאני אשב לקרוא את המיליון דפים האלה) אם הם חוזרים להיות ביחדדד?
A adilovegale New member 20/2/04 #8 למה לא לגלות? אתם יודעים את עונה השלישית בע"פ אז למה לא לגלות ולתת אתר משעמם במקום
A adilovegale New member 20/2/04 #10 אני לא זוכרת הכל..... אני זוכרת שהם חזרו נראה לי בפרק 8? כג'סטין עבד אצל בראין, אני מעדיפה לא להטעות ראיתי את הפרקים מזמן - אבל את בטח זוכרת הכל בע"פ לא?
אני לא זוכרת הכל..... אני זוכרת שהם חזרו נראה לי בפרק 8? כג'סטין עבד אצל בראין, אני מעדיפה לא להטעות ראיתי את הפרקים מזמן - אבל את בטח זוכרת הכל בע"פ לא?
T tulchi New member 20/2/04 #11 אני לא חייבת שום דבר לאף אחד ותעזבי אותי לנפשי בבקשה היה כ"כ נחמד ביומיים שהיה לנו שקט ממך.
A adilovegale New member 20/2/04 #14 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אם כתבת את זה אליי - או שאני טועה -אני דוקא כן הייתי פה ביומיים האחרונים ...???.!!!....איזה שקט? שלא כתבתי פה כבר איזה חודש נראה לי
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אם כתבת את זה אליי - או שאני טועה -אני דוקא כן הייתי פה ביומיים האחרונים ...???.!!!....איזה שקט? שלא כתבתי פה כבר איזה חודש נראה לי
N netaK New member 20/2/04 #12 איך התשובה "כן" תעזור? אז יודעים שהם חזרו השאלה הבאה מיד תהיה "איך מי מה ולמה" אז יש שם תקצירים של כל העונה ואפשר לדעת בדיוק איך זה קרה. את ראית את כל העונה, את יכולה לגלול בפניה את כל 8 הפרקים שלפני החזרה.
איך התשובה "כן" תעזור? אז יודעים שהם חזרו השאלה הבאה מיד תהיה "איך מי מה ולמה" אז יש שם תקצירים של כל העונה ואפשר לדעת בדיוק איך זה קרה. את ראית את כל העונה, את יכולה לגלול בפניה את כל 8 הפרקים שלפני החזרה.