שאלונת!

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif אין שום דרך...

שהמכתב בטוח יגיע אליה... אבל את יכולה לשלוח אי-מייל למועדון המעריצים הרשמי... (הכתובת באתר הרשמי)

matrixtrinity

New member
באמת אין כל כך דרך

אני שלחתי לה בכל דרך אפשרית וזה לא ממש עזר. אבל, אתם יכולים לכתוב מכתבים עד לחודש יוני ואני אתן לה אותם!!!!

itay 16

New member
כן בטחח איך בדיוק תתני?

אגב אתם מוזמנים לכתוב לה עד חודש אפריל ואני ימסור לפניה חחחחח וגם אם אם אם אם את באיזו שהיא צורה או דרך או לא יודע מה תצליחי ליצור קשר עם איזה מישו שקרוב אליה או משו בסגנון היא תזרוק את זה מיד לפח האשפה הקרוב בהזדמנות הראשונה....

itay 16

New member
פחחחחחח בטח

לכי לישר בננות חחחחח נפגשת איתה חח היא רצתה להיפגש איתי ולא רציתי חחחחחח כי היא מצטלמת חשוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

matrixtrinity

New member
אני רצינית!

מי שמכיר אותי מאז שהיה לי את האתר יודע שהשגתי חתימה שלה (יותר נכון שלחו לי, כולל הקדשה!!!!!!!!!!) אז, באותן המידות אני טסה לאמריקה 0אחרי 4 שנים שאומרים שנה הבאה, שנה הבאה ) הפעם זה סופי!!! וישיגו לי פגישה איתה !!! ואני לא עובדת עליכם, אפילו יש לי הוכחות!!! אל תאמינו, אבל אני אומרת את זה באמת!

../images/Emo41.gifאל תכעסי או משהו..

פשוט.. לפגוש את בריטני זה מין חלום כזה, או אשליה.. וקשה להאמין שזה יתגשם.. אני מקווה שתביאי המון תמונות
והקדשה לכל אחד מאיתנו..

matrixtrinity

New member
אני חולמת על זה מהרגע

שהערצתי אותה!!!!! ואני כבר מתה לראות אותה!!! וברור שאני אביא לכולכם הקדשה!!! אני אבקש ממנה הרבה חתימות חח. אבל עד אז יש עוד זמן, שאני מקווה שיעבור מהר כי אני לא אשרוד עוד 5 חודשים.. Feel like dying... בריט חכי לי!!

matrixtrinity

New member
סיפור ארוך אבל...

נספר בקצרה. דוד שלי גם בלאס אנגלס ויש לו חברת סרטים, וכשבריט התחילה את הסרט קרוסרודס אז הוא השיג בשבילי חתימה ממנה. אבל יש לו גם קשרים, אני לא יודעת איך אני לא רוצה אפילו לשאול אבל מה שחשוב זה שכל מה שהוא הבטיח הוא מקיים! ומי שלא מאמין שיש לי את החתימה אני אסרוק אותה שוב!!!!

למעלה