שאלונת....

אני.....

New member
שאלונת....

מישהו יכול להגיד לי איך אני יכולה לשלוח הודעה כתובה לאורנג´ דרך האינטרט? אין לי אורנג´ וניסיתי מהאתר שלהם אבל היה רשום שחייב להיות בידי מכשיר אורנג´.... ומה שכן אני רוצה שזה יהיה בעילום שם, כלומר בלי מספר.... גם ניסיתי איכשהו מהאתר של סלקום ומפלאפון אבל אין שום פונקציה שממלאת את התפקיד הזה באתר.... אולי מישהו יכול להציע לי איך לשלוח בעילום שם דרך הפלאפון עצמו (אבל סלולרי מחברת פלאפון, כי אפשר מפלאפון לשלוח לאורנג´)?

גלי®

New member
על מה את מדברת ? הייתי עכשיו באתר,

ונרשמתי .....מה פתאום חייב להיות בידיך מכשיר אורנג´ ? תכנסי לשליחת הודעות SMS , תמלאי את הפרטים, תרשמי וזהו ...

צומפי_2

New member
גלי, לשם שינוי, את טועה.....

הנה מייל שקיבלתי מהנהלת אורנג´ היום. לא נגעתי ולא שיניתי. וזו לשונו: מוטי שלום רב, ברצוני להודות לך על פנייתך אלינו. במהלך התקופה האחרונה נבנה אתר orange fun החדש, בדגש על נוחות שימוש, ניווט ועיצוב בהיר למשתמש. הכניסה לאתר ה-fun החדש של orange פתוחה לכולם ואינה דורשת הרשמה, הרשמה נדרשת רק בעת הזמנת/שליחת מוצר בפעם הראשונה. האתר מאפשר מגוון שירותים חדשים ומהנים כדוגמת, יצירת ספר טלפונים מקוון, גלריית מוצרים חדשה ומורחבת ורכישת מגוון מוצרי תוכן ישירות מהאתר. בנושא שירות שליחת sms אציין כי ככלל, מדובר בשירות הכרוך בתשלום. יחד עם זאת, במהלך תקופה ארוכה אפשרה החברה גם למי שאינו לקוח הרשת, להכיר וליהנות משליחת הודעות sms מהאתר, ללא עלות. בשונה מבעבר, החליטה החברה לאפשר זאת, רק ללקוחות הרשת. אני מקווה כי תבחר להימנות עם לקוחותינו וליהנות משירות זה בהטבה מיוחדת של שליחת 20 הודעות sms חינם ביום, כמו גם ממגוון שירותי הרשת האחרים. רשת orange מציעה ללקוחותיה מגוון תוכניות אטרקטיביות, מכשירים חדישים ומתקדמים והטבות ייחודיות לטרייד אין למכשיר מרשת אחרת, ללקוחות החדשים המצטרפים לרשת. קבלת מידע נוסף באשר לתוכניות והמבצעים ברשת תוכל לקבל באתר orange. לנוחיותך, גם מספר הטלפון של מוקד מתעניינים 1-800-054-054 ולשירותך, כל אחת מנקודות השירות והמכירה. בברכה, ירון, צוות orange

נירש

New member
ובמילים אחרות...

למה שאנחנו ניתן בחינם שרות שאפשר לקחת עליו כסף? (לא משנה שסלקום ופלאפון נותנות את השרות לגמרי בחינם)

פגעסוס

Well-known member
הייתי מסכים איתך אבל...

באורנג´ שירות התא הקולי, כמו גם שירות השיחה המזוהה, ניתנים ללא תשלום נוסף בניגוד למקובל בחברות האחרות. כמו כן יש גם את שירות פירוט השיחות הקבוע למי שמעוניין, אבל כיום נערכים דיונים ויתכן שבקרוב כן יקחו עליו תשלום. כך שלדעתי תשלום של 20 אג´ לSMS מהאינטרנט אינו יותר מדי יחסית לשירותים אלו... (ניתן גם לשלוח דרך הICQ ללא תשלום נוסף) GYXOIO

@@oshra

New member
פרוט שיחות

בסלקום הוא בחינם! אלא אם רוצים פרוט של חודש שעבר כבר... מי שמעוניין לשלוח הודעות SMS מסלקום מוזמן להכנס לאתר סלקום ורק צריך להרשם ללא מילוי שום תשלום. מה שבטוח לכל חברה יש פלוסים ומינוסים שיחה מזוהה ומשיבון סלולרי עולים כסף אבל SMS לא. תהנו...

גלי®

New member
אופססס . הבוקר קיבלתי את מייל

המשך ההרשמה ... חבר´ה ! אתם צודקים ! אני מתנצלת : טעיתי בגדול !!!!

פגעסוס

Well-known member
אין אפשרות לשלוח בעילום שם מפלאפון

ובנוגע לאינטרנט, אורנג´ אכן חוסמת את האפשרות לשלוח ללא מספר. אם את מעוניינת לשלוח בעילום שם יש דרך קלה ביותר. הורידי את תוכנת ה ICQ ושילחי את המבזק האלקטרוני דרכה. GYXOIO

נירש

New member
פגעסוס - תודה!

לא חשבתי בכלל על האופציה לשלוח דרך ICQ... אחלה רעיון!

גלי®

New member
נדמה לי שיש אופציה בפלאפונים

(דרך קוד או משהו ) שלא ייראו את המס´ שלך ...

אני.....

New member
אז מישהו יכול להסביר לי....

איך לשלוח הודעה לפלאפון מהICQ? יש לי את הICQ B,ולא את החדש (המכוער) הזה.....
האם זה יהיה בעילום שם? תודה רבה אני.....

shoosha1

New member
אוקי אז ככה...

קודם אני רק אציין שהתעצלתי לקרוא את כל התגובות של כולם, והחלטתי שאני פשוט ארשום. דבר ראשון אכן, אי אפשר לשלוח הודעות מהאתר של אורנג´ בחינם. מי ששולח דרך האתר ישלם על שליחת ההודעות דרך חשבון האורנג´ שלו. אבל..אפשר לשלוח הודעות בדרך אחרת!! (כל כך ישראלי מצדינו).. אז הדרך השימושית ביותר היא דרך ה-ICQ (אך שם אפשר רק באנגלית) דרך נוספת היא דרך אתרי MSG בינלאומיים (גם פה אפשר לשלוח רק באנגלית) ודרך אחרונה חביבה (בגלל ששם אפשר לשלוח גם בעיברית) היא דרך האתר של וואלה. מקווה שעזרתי שושה :)

למעלה