שאלונת

netaK

New member
כן אבל הקטע פה...

הוא שלא בכל הודעה חייבים להזכיר שנאה לדמות כלשהיא...זה פשוט יכול לעצבן אנשים שאוהבים את הדמות...וסתם חבל

xander55

New member
זו אכן בעיה ../images/Emo129.gif

אבל במשך כל העונה השלישית שנאתי את טד בגלל כל מיני סיבות שהתפרסו על מיני פרקים, זה לא שאני שונא את טד ואז כמו מטומטם אני ממשיך לשנוא אותו בלי סיבה, זו הייתה כוונתי. ובסדר, אני לא אומר יותר שאני שונא את טד. לא הייתי רוצה לעצבן את מנהלת הפורום.

netaK

New member
מנהלת או לא

סליחה באמת שאני אוהבת את טד אם מישהו אחר היה אומר לא היית מפסיק? אני מבינה שאתה שונא את טד, אני מבינה שיש לך 200 סיבות, אבל פשוט טיפה למתן את התגובות
אולי זה לא נראה ככה אבל אין לי שום דבר נגדך

ayaliar

Well-known member
אתה יכול להגיד שאתה שונא את טד

כל יום, 4 פעמים ביום, כל עוד אתה לא מאחל לו כל מיני דברים מוגזמים וכמובן אומר את זה בהקשר מתאים ועם הסברים במידת הצורך. אף אחד לא ימנע ממני לשנוא את ג'סטין אבל אני לא אגיד כאן שהוא חלאה דוחה והלוואי שידרס או דברים בסגנון (סתם דוגמאות) אבל אני בהחלט אסביר שאני חושבת שהוא ילד קטן ונצלן ובנוסף לכל גם בוגדני ולא מגיע לו אחד כמו בריאן וזה קשה להגיע למצב שאפילו אחד כמו בריאן לא מגיע לך

Reutk

Active member
לפי דעתי דווקא הכי גרועה

העונה הראשונה הכי הכי טובה שהייתה

ayaliar

Well-known member
אני מסכימה

קשה לי להחליט אם אני אוהבת יותר את עונה 1 או 2 אבל 3 בהחלט הגרועה מכולן לטעמי... למרות הסיפור של אמט וטד שלדעתי היה עשוי יפה מאד. אני חושבת שאני יותר אוהבת את עונה 2 אבל מחר אולי אני אוהב את 1 שוב.

ayaliar

Well-known member
חלקים ממנו

אני חושבת שכל הסיפור הזה של בריאן סופר-הירו קצת יצא משליטה והפך למגוחך אבל חוצמזה היה פרק טוב. היו כמה פרקים מעולים בעונה הזו אבל בסה"כ, היא היתה לא משהו לטעמי

Reutk

Active member
כן הקטע עם הסופר-הירו היה דיי

מוגחך מה גם שאני לא חושבת שהרבה הבינו את הקשר לראג' וכול זה חוץ מזה מה שנורא לא אהבתי בהעונה הזאת שהם העשו אותה יותר מידי דרמטיתופחות קומית

ofrikit

New member
השלישית והראשונה מעולות!

אני לא אהבתי את הסוף של השניה \:

למעלה