שאלונת

super nothing

New member
שאלונת

אני מניחה שהרבה פה בפורום הם מדריכים לאומנויות לחימה וכל מני דברים דומים ואולי זה פוגע לכם בפרנסה או משהו אבל בכל זאת - זה בטח ישמע קצת מפגר, טוב לא נורא יש דרך ללמוד תנועות בסיסיות באומנות לחימה כלשהיא או קיקבוקסינג דרך האינטרנט? (אני לא מעוניינת בשיפור גדול או בניצחונות בקרבות ושטויות כאלה אלא פשוט ידע כללי)

frodo1

New member
מה זאת אומרת

אומנות לחימה כלשהיא או קיקבוקסינג? מה, קיקבוקסינג זה לא אומנות לחימה? אני חשבתי שכן. מוזר.

nage

New member
קיקבוקסינג = ספורט זירה

לעניות דעתי זו לא אומנות לחימה, אבל עוד שניה יקומו עלי איזה עשרה אנשים לפחות להוכיח אותי על טעותי.

קוזושי

New member
לא

אין כזה דבר ללמוד אמנות לחימה דרך האינטרנט, אפילו למי שכן מתאמן לא מומלץ ללמוד מהאינטרנט או מספר, זה מתכון לטעויות במקרה הטוב ולנזקים ופציעות במקרה הרע. אין תחליף למאמן!!! אגב, גם מטרת ידע כללי היא סיבה מעולה להתחיל להתאמן (על באמת
), את לא חייבת להיות עם דם בעיניים בשביל לעשות זאת. ואני לא מתפרנס מאמנויות לחימה, כך שאת לא צריכה לחשוש שיש לי נגיעות אישיות.

neko

New member
../images/Emo127.gif כנ"ל (מעוד אחד שלא מרוויח ../images/Emo13.gif)

בהחלט אפשר לנצל את האינטרנט להכירות עם רעיונות וטכניקות חדשות, אבל צריך בגרות כלשהי בתחום (הייתי מעריך לפחות שנתיים-שלוש) כדי להפיק מכך תועלת, וגם אז כדאי מאד לדבר עם מדריך ותיק על כך. את הבסיס אי אפשר ללמוד לבד, ולו רק מפני שצריך מישהו מבחוץ ע"מ להשגיח עליך.

bennyTKD

New member
../images/Emo32.gif לא מרוויח? אתה תהיה מליונר../images/Emo70.gif

אם אני לא טועה, ואם יש לך הרבה אופציות, אז ב- 2004 אתה עומד להיות מליונר, לא?! (כן, כן, יש גם פירגון בפורום...) בני

למעלה