שאלונת

דלילה

New member
שאלונת

אני צריכה לעשות disabled ל-input type=image כאשר אני מוסיפה את זה לתגית אז זה עובד אבל לא דרך JS מדוע ולמה? באותה פונק´ אני עושה disabled גם לתיבת טקסט וזה עובד - אז זה לא בעיית גישה לאובייקט אז מה כן הבעיה שלו?

rmarko

New member
בנוהל...

קוד בבקשה

דלילה

New member
בבקשה:

<input type="text" size="15" name=QidTxt id=QidTxt class="qstid_disable" value="<%=Request("id")%>" > <input type="Image" src="/Img/go.gif" width="17" height="17" border="0" alt="go" id=GoImg name=GoImg></TD> התמונה:שלא עובדת document.QTextForm.GoImg.disabled = true תיבת הטקסט שעובדת: document.QTextForm.QidTxt.disabled = true מה שקורה זה שהפונקציה שמופעלת ע"י לחיצה על התמונה לא מופעלת אבל הקישור של התמונה כן עובד...submit

*gemini*

New member
ניחוש

אולי תנסי להכניס את התמונה בין שתי תגיות span ולעשות על הspan את פקודת הdisable? (לא מנסיון, זה ניחוש)

דלילה

New member
אין לי תגית A

אלא input type=images כשלוחצים עליו הוא עושה submit ומפעיל את ה-action של הטופס... כאשר אני עושה disabled לטופס זה לא עובד (כנראה באג של IE5.5)

rmarko

New member
../images/Emo17.gif טוב הקומפיילר של אקספלורר

בכלל לא מזהה את document.QTextForm.GoImg כאובייקט. ניסיתי כמה דקות למצוא אם אפשר איכשהו לאפס את זה מבלי הועיל. תיאלצי לוותר על disable ולעשות כך:
להגדיר בתחילת העמוד משתנה bolGo בתור true
להוסיף לתמונה בסוף ";onclick="return bolGo
במידה ואת רוצה לבטל את האפשרות ללחוץ - לשנות את bolGo ל- false איך זה?

למעלה