שאלונת...

yuvale

New member
שאלונת...

200 אסא זה 200 ISO נ.ב סליחה על הבורות..

yuvale

New member
תוספת לשאלה..

מה אתם אומרים עלל קניית מצלמה מחודשת.?

yuvale

New member
לדג'

מצלמה דיגיטלית NIKON דגם COOLPIX - 885 - Refurbished - משלוח חינם או שעדיף A70 של קנון באותומחיר אך לא מחודשת..

arnond

New member
תשובות

ASA = ISO ולכן, סרט 200 אסא זהה לסרט 200ISO, זו רק טרמינולוגיה. לגבי מצלמות מחודשות, יש דעות מנוגדות: יש מי שטוען שמצלמה מחודשת טובה כי היא עברה בדיקה מקיפה לפני שיחרורה ללקוח ויש מי שיטען שאין לדעת מה עבר על המצלמה ויתכן שיש בה התחלה של נזקים שמתפתחים עם הזמן. אני לא הייתי קונה מצלמה מחודשת, אבל אם נראה לך סיכון סביר, לך על זה. בסופו של דבר, זה הכסף שלך (וגם האחריות.....) על הניר, שתי המצלמות נראות דומות ומכיוון שאני לא מכיר את הניקון לא אוכל להגיב עליה. הקנון חביבה. קטנה וקלה ובכל זאת מאפשרת שליטה ידנית על מאפייני הצילום (צמצם, חשיפה וכו') וגם יש לה הרבה מצבי צילום קבועים מראש. מומלץ לבקר ב dpreview ולקרוא את ה reviews של שתי המצלמות (ראה קישורים).

תשובונת...

פעם מדדו את רגישות/מהירות הסרט ב-ASA. היום קוראים לזה ISO. המשמעות זהה. לגבי מצלמה מחודשת (refurbished) - תעשה חיפוש - דנו בזה כאן לאחרונה.

yuvale

New member
../images/Emo18.gifמה הייתה לוקח אם היית אני?

1. מצלמת HP 850 שעולה בסביבות ה 1700 2. מצלמת קנון A70 3.מצלמה Olympus C-4000 - Refurbished - שעולה 1850 4. מצלמה דיגיטלית NIKON דגם COOLPIX - 885 - שעולה 1400 תאמת המחירים של כל המצלמות דומה אבל אני באמת לא יודע מה עדיף לי...תחלס אני חושב שאלו ארבעת האפשרויות הטובות..בשבילי..

אם אתה מתחיל וזו מצלמתך הראשונה

ורוצה להתאמן בצילום,עד שתמצא מה אתה מעדיף ומה חסר לך,לפני שתשקיע בדגם משובח ויקר,אם בכלל, הייתי הולכת דוקא על הניקון 885 - מצלמת 3 מגהפיקסל,לא רעה בכלל,ובמחיר ממש אפסי,יחסית לשוק (כי הדגם לא עדכני-אז מה?)

למעלה