שאלונת...

shirna

New member
שאלונת...

יש בדיקת הריון ביתית גם לתקופה של השבוע לפני האיחור או שצריך לחכות בסבלנות?

יולי 154

New member
לחכות בסבלנות ../images/Emo178.gif

גם אני מחכה... לפי מה שאני יודעת בדיקות ביתיות מגלות ביום שאמור להגיע המחזור, אולי יש כאלה שמתיימרות לגלות יומיים לפני. בדיקות דם הן יותר רגישות. אבל בכל מקרה ההמלצה היא לבדוק 14 יום מהביוץ אז, נחכה יחד!

shirna

New member
המתח הוא כמעט בלתי אפשרי

שבוע נראה כמו נצח ממש. בעוד שבוע וחצי ביום שלישי יש לי בדיקה אצל רופאת הנשים שלי אולי אני אצליח לחכות עד אז. וזה מזכיר לי שאלה נוספת שיש לי: הרופאה שאני הולכת אליה בעוד שבוע וחצי זו רופא חדשה שאני רוצה לנסות, אחרי תקופה ארוכה שטופלתי על ידי רופא פרטי מקסים אך מאוד יקר והחלטתי לנסות רופא דרך קופת החולים וקיבלתי המלצות מאוד חמות עליה מחברות ופה מהפורום ( ד"ר וורחוב בכפר סבא). ועכשיו לשאלה, לפני הבדיקה שסביר שתעשה לי אני צריכה להגיד לה שייתכן שאני בהריון? ( בשאיפה שאני לא אקבל עד אז), בדיקה מסויימת יכולה לפגוע אם אני לא אגיד לה?

Galit29

New member
תשובונת

אני מכירה בדיקה שעושים לפני האיחור שנקראת כן ולא או משהו כזה... תבדקי על המדף. בטוח יש.

סנונית 1

New member
אני הייתי עושה

זה נורא קשה לחכות ואם לבעלול יש את הסבלנות אז שיחכה ובינתיים את תעשי! אם יש לך איחור אין טעם לחכות תעשי בדיקת דם ותדעי כי עם כל יום שעובר מתחילים לטפח ציפיות ואם זו תשובה שלילית האכזבה גדולה יותר לדעתי. אז לכי תעשי ושיהיה

למעלה