שאלונת

שאלונת

דיברתי עם דניאלי על החתימה שלה ועלה לי רעיון כול אחד צריך להסביר את החתימה שלו את שלי לא קשה להבין

SaberTooth

New member
זה פשוט....

Powerful things come in innocent packages ככה מתארים הרבה פעמים את טראנס (הלא היא אלוהים) מאנדרו. אני חושב שנעשה בזה שימוש בפעם הראשונה בהקשר של טראנס בפרומו (המדהים) של 204 (המושלם) של אנדרו (האלוהית והגאונית). You can´t outrun death forever But you can make the bastard work for it ציטוט שמאוד שעשע אותי של דמות אורחת באנדרו. את המשפט האחרון אני לא חושב שאני צריך להסביר.

HuGo Hell

New member
מממ... ../images/Emo1.gif

אני עשיתי מעצמי את החתימה שלי. היה לי משעמם, עבדתי על זה קשה. וזה מה שיצא עם כל ה"קסם". רציתי חתימה קסומה וקבלתי. החתימה הזאת אצלי כבר יותר מחצי שנה. וכל פעם אני משנה את הכתוב בפעם היה "Witches in tights" (הסבר למטה) ואז "Gravitation" - אחת הסדרות אנימה האהובות עלי. ואז כל מיני דברים שאני לא זוכר גם "Moon of the Witches"
בכל מקרה, בפעם האחרון זה היה "Oh my goddess" - הסבר למטה. ועכשיו זה מה שזה עקב אתר שנותן שמות גות'ים
אז מישהי קבלה את השם הזה והתאהבתי בו.
מכושפות עונה חמישית
- - - - - - - - Witches in tights - השם של 505. Oh my Goddess - השם של 522+523 + שם של אנימה +
באפי 722 - - - - - -- - - - בפרק ווילו מטילה כישוף ואמרת "Oh.... my... goddess" ומשם החתימה ^^

Kryptonite

New member
קיי,../images/Emo168.gif

את החתימה שלי יש לחלק לשני חלקים ציטוטים "איכס זה אפור!" "לורי!" "יאיי! זה אפור!" (ציטוט מ-אני חושב - או 315, או 215 של מש"ה) Buffy: "I may be dead, but I'm still pretty. Which is more than I can say for you." (באפי, 112. צריך להסביר בכלל?
) פורומים גם לי קוראים מש"ה (ואני גם מנהל אותו) - הכוונה היא במש"ה לפורום מופע שנות השבעים גם אני חבר בפורום הארי פוטר
- המשפט הנודע המאפיין כל חבר בפורום ה"פ 160 (כמובן שיש כאלה שסתם מוסיפים את זה כדי להיות מגניבים, ויש גם פורומים שהעתיקו את הרעיון.)

Prue 4 u

New member
המפ... אוקיי

אז ככה-
באהבה
רוני
לא מובן? ואחרי זה יש ציטוט מהפרק עם נטלי (שחכתי את המספר) וכהקדמה-
סטגדש
- לויודעת למה!

מוואה!../images/Emo121.gif

אז החתימה שלי הולכת ככה: קודם כל החמשיר הבלתי נמנע: כן, כן, זה חרוז, גם אני סוגד למוו-מוו רולז! (בליווי אייקונים חמודים של פרות.) לאחר מכן, פסקה קצרה על "מה הוא המוו-מוו בשבילי?" למרות שזה סתם זיבולי שכל שחירבשתי, זה נשמע נחמד! אז.. זהו!

Charmed 4ever.

New member
אוקיי |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

Ya
ניצן
סתם בשביל הכיף. |מיוחדת|סנוב||פרשס| ה"אגודות" בהן אני נמצאת. MineSweeper Freakshow שולה המוקשים, אני מכורה למשחק הזה בטירוף. |חלב|
- אני מאוהבת באייקון של |חלב| |זר|
- האייקון |זר| ממש פשוש, וה
מזכיר לי את המילה פשוש. זהירות פרההה!!! - חברה שלי כתבה לי את זה ביומן דף ליד ציור של מו-מו. Moo - Moo Rulz
- לא זקוק להסבר. מנהלת פורום גולשים בזמן - 764
- לא זקוק להסבר. Another Paigy Pink Day In A Paigy Pink World עוד יום ורוד פייג'י בעולם ורוד פייג'י, סתם משפט שקשקשתי. אני בנאדם אופטימי.

למעלה