שאלונת

love g i r l

New member
שאלונת

קראתי לי בעיתון ויוה מה יהיה החודש המשחק החיים קיצר זה נעצר בכך שירון וליה יהיו ללא רוח חיים כאילו שניהם ניסו להיתאבד מה יהיה איתם אחר כך? ורציתי עוד משהו יש כול כך הרבה סוגים של פיתרונות אך ירון וליה לא אחים אז מה באמת התשובה אך יצא ככה שהם לא אחים? תודה מראש

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifתשובות../images/Emo58.gif

1. ירון וליה ינסו להתאבד, אבל יינצלו כמובן, וישחקו שניהם ב"רומיאו ויוליה". 2. הסיבה שהם לא אחים היא די צפויה מראש, וזה קצת מאכזב, ציפיתי למשהו יותר מתוחכם. בכל אופן - נירה בגדה בשאול בעבר עם שחקן תיאטרון, והוא אבא של ליה, לא שאול, ולכן היא וירון לא אחים. אחותה היחידה היא ריקי

LuZ dE EsTrElLa

New member
יההההה../images/Emo20.gif

אולי ליה היא אחותה של ריקי
טוב כולנו יודעים שהי אאחותה, אני מתכוונת אחותה האמיתית, אורגינלית לא חצי... כי ריקי היא הבת של נירה מלפני הקטע שלה עם שאול, ואולי גם ליה

love g i r l

New member
../images/Emo58.gif

אהה תודה .... אני ביכלל שמעתי זטות כזאת שאפי הוא הילד שנולד לנירה והיא החליפה אותו בליה כשהם היו תינוקות...

DAN1EL

New member
|כן, זאת שמועה מאוד נפוצה../images/Emo58.gif

אבל לא. אפי הוא אח של רותם, ויש לכך המון רמזים במהלך הסדרה, שימי לב.

רמז אחד למשל (חצי ../images/Emo58.gif)

ביום החזרה הגנרלית פתאום אפי רצה שוקו ואז מישל והוא הלכו לקחת ואז רותם נכנסה בדיוק כשהם הלכו.

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifעוד רמז

אפי אמר פעם לירון שיש לו אחות אבל לא מדברים עליה, והיא ברחה מהבית. ועוד רמז זה שרותם אף פעם לא מוכנה לדבר על ההורים שלה...

?

טוב לדעת... בקשר לרותם. אולי פספסתי. אבל. לא ידעתי שהיא אמרה שהיא לא מוכנה לדבר על ההורים שלה.. טוב לדעת:) ומה קורה עם אפי? לאן הוא נעלם בשניים-שלושה הפרקים האחרונים?

HaDaRoSh

New member
חי חי חי חי חי

וכמו שאמרו בכתבה שיש בינהם משהו בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

לי דווקא נדמה.

שזאת אפרת. וכבר התחלתי לחשוב.היו לי סרטים כבר...
אבל כנראה שזאת נירית. אז זה בסדר.

HaDaRoSh

New member
לסופי טופי

סתכלי קצת למעלה ואז תראי שסרקו את הכתבה של פנאי פלוס שמה רשום

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאני יכולה להסביר את זה...

נירית אמרה שירון עצמון הוא החבר הכי טוב שלה מההפקה אז... זה קורה לפעמים בין חברים...

למעלה