שאלונת

Absolut May

New member
שאלונת

אם אני עושה רשיון על אופנוע לפני אוטו, אני עושה הרי תאוריה. זה אותה התאוריה שיש לאוטו או שאני אצטרך לעשות עוד אחת??

Valud

New member
../images/Emo26.gif

עם אתה בן 16.5 תעשה תיאוריה לרכב ותלמד אופנוע כך התאוריה של האופנוע תתבטל ותצתרך לעשות רק 1

Superdror

New member
בהחלט לא נכון.

מבקש רשיון לרכב פרטי - מחויב בתאוריה לרכב. מבקש רשיון לאופנוע - מחוייב בתאוריה לאופנוע. האחד לא מוכל בשני ולכן במידה ואתה רוצה להוציא רשיון גם לאופנוע וגם לרכב פרטי, אתה מחויב ב-2 תאוריות. דרור.

Drive Guy

New member
אם יש לך רשיון לרכב פרטי ואתה ....

מבקש לעשות רישיון על קטנוע עד 50 סמ"ק אתה פטור מתאוריה

Absolut May

New member
אבל אחי עשה רשיון על אוטו

ואחרי זה על אופנוע והוא עשה רק תאוריה אחת

Valud

New member
גם אחי עשה ככה בגלל זה אני אומר

שעושים רק

Superdror

New member
בספריה התאוריה יש חלק

של רכב דו גלגלי אותו לא לומד מי שמוציא תאוריה לרכב פרטי, מכאן אני מסיק שאלו תאוריות שונות. יכול להיות שאני טועה, אבל לא נראה לי. דרור.

driver2b

New member
אלו תיאוריות דומות, אבל שונות.

בתיאוריה על אופנוע נשאלים גם על הרכב הדו-גלגלי, חלק שאינו נכלל בתיאוריה על רכב פרטי. לנוחיותך, צירפנו קובץ ובו החומר הנוסף, לטובת התלמידים הניגשים לתיאוריה על רכב פרטי. בנוסף, חלק מהשאלות בתיאוריה על אופנוע נשאלות מזווית ראיה של נהג האופנוע, למרות שהחומר הוא אותו חומר (אם תרצה נוכל לתת דוגמאות). בברכה, דרור, מנהל הפורום, צוות Driver2b

driver2b

New member
בעל רשיון על רכב פרטי פטור...

מתיאוריה על אופנוע. כלומר: לא מספיק שעברת תיאוריה על רכב פרטי כדי להיות פטור מהתיאוריה על אופנוע. אתה צריך להיות בעל רשיון נהיגה.

Ibiza1800

New member
בדיוק

חייב להיות לך רשיון ביד על מכונית פרטית כדי שהתאוריה שעשית תתפוס על 50 סמ"ק...אתה לא יכול לעשות תיאוריה על אוטו ואז ללכת ללמוד על אופנוע!

Valud

New member
טעות

תאוריה של אופנוע לא מבטלת תאוריה של רכב

Ibiza1800

New member
אני אמרתי ש...

תאוריה של רכב מבטלת תאוריה של אופנוע...אם התכוונת אליי...

למעלה