שאלונת

lestatgirl

New member
שאלונת

אבל קודם כל מזלט מאוחר על פתיחת הפורום מזמן לא התעסקתי וקראתי על הנושא לא מאס סגירת אותו פורום בנענע אז איך אני מגלה איזה גודל הרחבה יש לי באוזן כי זה דיי מסובך עשיתי טעות שהרחבתי לבד אני יודעת אבל זה התחיל מעגיל של הפופיק בחור של האוזן ואז הוספתי עוד ועוד וזה הגיע ל4 עגילים של הפופיק ושל הלשון ואז הורדתי כמה ושמתי עגיל שקניתי של הרחבה ואמרו לי שהוא 3 וחצי ועכשיו יש לי 3 עגילים של הלשון + העגיל הזה מה גודל ההרחבה בחור נראה לכןם בערך? כמה זה עגיל אחד של הפופיק\לשון\גבה\וואטאבר ?... אני פשוט מעדיפה לשים עגיל אחד וזהו תודה מראש lestat girl

lestatgirl

New member
ועוד משו

הרחבה בגיל 14 זה בסדר בכלל? מאיזה גיל אתר חושבים שמותר לעשות פירסינגים וקעקועים? 16 הגיל המותר זה טוב או שמומלץ לחכות ל18?

Rivendell

New member
לכי לפירסר מקצועי.

בעקרון עם פירסינגס, עם רובם, עדיף בהחלט לחכות לפחות עד גיל 16 אם לא 18, ואני מפחדת לחשוב איזה תנאים סניטריים יש בסטודיואים שלא דורשים אישור הורים לפני גיל כזה. לא מומלץ. לגבי ההרחבות - לעשות לעצמך הרחבות זה לא רעיון טוב, אבל אין טעם להגיד לך את זה עכשיו, כי מאוחר מדי. אני מקווה שהכל בסדר. לכי לפירסר, שיעיף בזה מבט ויוודא שלא נגרם שום נזק. הוא גם יכול לתת לך עגילים שמתאימים להרחבה, ולא אילתורים מוזרים, ולקבוע מה גודל ההרחבה שלך.

למעלה