שאלונת !!!!

איסקרה

New member
הנקודות של על הרצל

הן בהחלט בסיס טוב ללמידה, ליאן. פחות לחץ ישלים את תהליך הלמידה המוצלח שלך.

Scaly

New member
אני חושב שזה טוב אבל אפשר להוסיף...

חוקי אבות,חיקוי התרבות היוונית בצורת לבוש מבנים שמות שפה נישואים וכו..

על פי עצת מורתי הנהדרת להיסוטיריה

אז ככה: 3 ביטויים הכי טובים שנין לכתוב עליהם דפים שלמים: 1. שימוש בערך האינידיבדואידם - צריך לשים מהדחת חוני ה3 ועד מנלאוס 2. הפיכת י"ם לפוליס להניסיטת 3. פערי מעמדות

איסקרה

New member
שוב אתם עושים לי את זה

אני עונה עוד פעם מלאך התער אנא שים לב. שאלת פעמיים את אותה שאלה לא כך זה עובד כאן אם אתה רואה ששאלתך לא נענתה פשוט תפקיץ אותה למעלה ע"י צירוף תגובה נוספת אליה. זה מה שעניתי לך קודם מאפייני התיוונות נוספים *שימוש בשפה היוונית (ע"י האליטה היהודית) *"בילוי" יווני- ספורט, תיאטרון, היפודרומים (מירוצי סוסים) וכו' *אימוץ שמות יווניים - חוניו, מנלאוס, יאסון *לימוד המיתולוגיה- יהודים משכילים מצאו ענין בסיפורי המיתולוגיה היוונית מה שפתח פתח למשיכה לדת היוונית. מכאן הדרך לנטישת הדת היהודית והמעבר להלניזם לא היה גדול

Scaly

New member
שאלה שלא נענתה לי.............

צריך לדעת מה כל מעצמה כבשה(בתקופת האימפריאליזם).. צריך לדעת איזה מדינות בדיוק בריטניה(לדוגמא) כבשה באפריקה? או מספיק להגיד שהם כבשו לאורך ולרוחב את אפריקה..כמעט בצורת צלב.. ונגיד צפרת ברובה את צפון - מערב אפריקה.. ככה? או ממש להיכנס לשמות מדינות?

איסקרה

New member
רצוי

אבל ברוב המקרים השמות של פעם לא יאמרו כלום לדעת את מגמות ההתפשטות (0כפי שציינת) זה חשוב. לדעת על כל מעצמה שמות של שניים שלושה מקומות שליטה זה מאד נחמד. אבל אף אחד לא מצפה שתדעי את הכל. אם תדעי זה יהיה ממש סבבה אבל גם בבגרות אפשר לחיות בלי זה. אבל גם בלי שיעורי היסטוריה את יודעת שהצרפתים היו במרוקו ותוניסיה והבריטים בדרום אפריקה ואוגנדה. לא ככה?

Scaly

New member
אהם...אני בן...../images/Emo3.gif

ותודה

למעלה