שאלונת

שאלונת

שלום!!! רק רציתי לציין שבחיים לא ראיתי פורום יעיל יותר כמו הפורום הזה. במשך שבועיים אני יושבת ושוברת את הראש מה לקנות לחג ובאיזה חנויות. בד"כ לא הייתי מתקרבת לחנויות למידות גדולות ( כי איך שהוא מצאתי בגדים בחנות למידות "רגילות") . אבל כל פעם שאני נכנסת להציץ בפורום אני שומעת על עוד ועוד חנויות שבחיים לא ידעתי על קיומן וזה כל כךךךךךך עוזר לי . עכשיו שאלתי היא האם מישהי יודעת היכן יש חנויות של גאמפ באיזור חיפה? ואיזה סוגי חולצות יש שם ..רק טי שירטים ליום יום , או שיש גם דברים נחמדים לערב ? תודה רוי

silvey

New member
חנויות ג'אמפ../images/Emo92.gif

ישנה אחת בחוצות המפרץ, טל':04-8422503 . טלפני קודם. אם לא תיעני, התקשרי למפעל בראשון לציון:03-9516061. אני כבר לא מעודכנת, יש עוד חנויות בחיפה. ובכן,בג'אמפ מייצרים עשרות דגמים חדשים מידי חודש, בכל הסגנונות, וממידה 36-38 ועד 56 ולפעמים יותר. לכל סגנון יש שם אחר המופיע על הפיתקית. יש לצעירות, יש ספורט-אלגנט, יש לערב, יש מידות גדולות ועוד. קניה מוצלחת! ציביה

5773

New member
יש בכמה מקומות בחיפה

בגרנד בקומה השניה ליד "ארצנו הקטנטונת" ו"פוקס קידס". ובצומת ביג עם אני לא טועה ראיתי שמה בגדים ממש יפים וזולים! שווה

DREAM111

New member
היי רוטלוש

את הכתובות של גאמפ את יכולה למצוא בשורת המידע למעלה יש שם את כל הכתובות עם מס' הטלפון של כל חנות. קניה מהנה. שמחתי לראות שהפורום נתן לך מידע ועזרה בנושא.

תודה

כן..כמו תמיד הוא עזר. אני אעדכן אותכם לגבי הקניות שאעשה בקרוב. סופ"ש מקסים רוי

מאיושית

New member
56../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני לא בטוחה שאת צודקת....
אבל שווה לבדוק...

silvey

New member
56 fכמידה רשומה אינה קיימת ...

אבל הם מייצרים תחת המותג "מנטה" ושם, נדמה לי, מידה 6 שווה למידה 56

DREAM111

New member
מנסיון אין מידה כזו בגאמפ

כמה וכמה פעמים שהייתי לא מצאתי משהו כזה ולא במותג מנטה.

silvey

New member
../images/Emo53.gifלילה טוב לחלום...

ניסיתי למצוא את סניפי ג'אמפ בשורת המידע ולא הצלחתי. האם תוכלי לפרט איך למצוא? בתודה מראש

silvey

New member
המידות בג'אמפ../images/Emo92.gif

מצטערת שכנראה הטעיתי במידות בגלל שהייתי מעודכנת במידות מלפני שנתיים ומתברר, בשיחה עם תדמיתנית שם שהמידות השתנו וגם המותגים. "מנטה" הפך ל+B והמידות עכשיו הן: 1=44 ויש עד 5=52 ולפעמים מייצרים גם גודל 6=54 לפי הדגם. במתאים לי מייצרים דגם מס' 1 ששוה לגודל 42, כך שמידה 6 שלהם=52.

במתאים לי מידה 6 היא הרבה יותר מ-52

משום שאני לובשת מכנסיים במידה בערך 54 ובמתאים לי אלו מידות 3 או 4, תלוי בגיזרה אבל לעולם לא יותר. אם כך, 54=3,4. ובהתאמה המידות היותר גדולות.

silvey

New member
המידות הישנות גדולות...

במידות הישנות תפרו עד גודל 50. אתמול שאלתי מישהי שעובדת בשבילם והיא סיפרה לי על המידות החדשות. אני יודעת שבחנויות העודפים שלהם (ויש להם הרבה עודפים) נמצאות המידות הגדולות. בoutlet בהרצליה קשה למצוא מידות קטנות, כל מה שמצא חן בעיני היה בגודל 5 או 6 . יש שם מכנסיים עם סטר'ץ בבד ואני שתמיד לבשתי גודל 3 קניתי גודל 1 ו-2, תלוי בדוגמה.

מאיושית

New member
את ממש טועה

לפי מנהל ישרות הלקוחות ב"מתאים לי" , במידות הישנות 53 היה מידה 5 , כיום , במידות החדשות, 52 זה 6. אבל אולי כדאי לעשות טלפונים לכל החנויות ולעשות רשימה מסודרת של המידות. מי מתנדבת

מאיושית

New member
תיקונים../images/Emo3.gif

*מנהלת שירות הלקוחות* "במידות הישנות 53 היה מידה 5..."= "במידות הישנות 52 היה מידה 5

silvey

New member
תיקון טעות שלי

רק עכשיו קראתי את מה שכתבתי ואולי בגלל השעה המאוחרת התבלבלתי. במידות הישנות היו דגמים עד גודל 60-59!! לא בכל הדגמים,חלקם כן וחלקם עד גודל 56 ואני ממש לא טועה כי אני עבדתי בשבילם! כקוריוז אני גם עשיתי את הגיזרה למכנס הענקי (שאמור היה להכנס לספר השיאים של גינס) ושבו הצטלמו רוב המועמדות לתחרות מלכת היופי המלאה
.אני כבר לא עובדת כשנתיים ולכן ביררתי על המידות של היום כמו שכתבתי קודם.

למעלה