שאלונת...

orit127

New member
שאלונת...

לא קראתי תסיבה של מתן השם "בוטן" (פחחחחח) לאנטוני...אז מישהי/ו אולי יכול/ה לספר לי תסיפור שמאחורי השם? בבקשה

Sababush

New member
:-| סיפור של דני

אז כשהיא תכנס היא תכתוב לך

Dani Ryan

New member
הסיפור המלא על השם בוטן!!!../images/Emo124.gif

אז ככה... הכל התחיל שנה שעברה שבכיתה שלי.."(אני אכתוב שמות כי אין לי כח לכתוב כל הזמן ילדה אחת וילדה אחרת.....
) היה לנו שיעור חופשי אז רוב הבנות ישבנו ודיברנו על להקות טלוויזיה ושטויות... התחלנו לדבר על על להקות וכולם התסכלו אליי כי משום מה שהם צריכים חדשות הם באים אליי...
אז דיברנו על בלו...והבנים התחילו לרדת עליהם....בלה בלה... אח"כ מוריה הוציאה מהקלמר שלה מחק בצורת בוטן..וזה ממש בצורת בוטן ואותו צבע כזה מזה חמוד
.. היא שיחקה איתו בידיים ואני קלטתי אותו.... בדיוק דיברנו על אנטוני..וכמובן שרוב הבנות קראו לו מכוער בלה בלה חוץ ממני ועוד שתיים(המעריצות של בל
) שאמרנו שהוא מתוק...אז צליל התחילה לרדת על האף שלו...ואני בינתיים התמקדתי על הבוטן...וכזה חשבתי לעצמי בראש:וואי איך זה מזכיר את אנטוני!!!!
ואז שאלתי את שתי החברות שלי דניאלה ורותם(המעריצות של בלו..) למי הוא דומה...והן אמרו ישר ישר לאנטוני...ומאז התחלנו לקרוא לו בוטן
לא משו מעניין הסיפור אבל חיחי...מעניין מה הוא יחשוב שהוא יישמע שקראנו לו על שם מחק...

orit127

New member
פחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח אוקייי סיפור מצחיק!! חחח באמת מה הוא יחשוב שהוא ישמע שקראתם לו על שם מחק....פחחחח **אורית נקרעת מהסיפור המוזר כאן**

למעלה