שאלונת

ממצמצת

New member
שאלונת

כבר כמה חודשים אני מקפידה לעשות 20 דקות תרגילי אירובי כל יום. ואכן התוצאה משתלמת. הורדתי במשקל וכמובן בהיקף המותניים. העניין הוא שלא משנה כמה אני ארד במשקל או בהיקף יש איזור אחד שפשוט לא מוכן לרדת. כן, כן, הירכיים הפנימיות. האם מישהו מכיר תרגיל טוב שעשוי לחטב אותן? תודה נ.ב - למי שמעוניין בכמה טיפים על אירובי מוזמן לפנות אליי בכל עת.

Lola!!!

New member
אני...

אני מכירה תרגיל שעובד על האזור הזה בדיוק אבל אני מקווה שאני אצליח לתאר אותו... אוקיי! את שוכבת על הצד עם יד אחת שתומכת בראש (המרפק מונח על הרצפה) את מעבירה את הרגל שלמעלה (כאשר שוכבים על הצד נכון יש רגל אחת למעלה ואחת מתחתיה?) קדימה כאילו שתהיה מונחת לפני הרגל התחתונה, את אמורה להגיע למצב שהרגל העליונה במן משולש מעל התחתונה, ואז כאשר הרגל המתוחה (התחתונה) על הרצפה את מרימה אותה בניעות קלות (כאשר היא נשארת ישרה), אם תרגישי שזה מותח קצת את השריר שם אז סבבה, אם לא, כנראה את עושה משהו שגוי. וכמובן לעשות אותו דבר כאשר מחליפים צד. מקווה שהתיאורים שלי בסדר
זה מה שהמורה שלנו לספורט עושה לנו לעיצוב הגוף, ולפי טענתה זה מחטב את הירכיים הפנמיות.

לפעמים תרגיל שמתאים לאיזור הזה

עלול לא ממש לעזור כי אם את אומרת שאת עושה אירובי כל יום אז כנראה שזה פשוט מבנה הגוף שלך ולא ניתן לשנות אותו עם תרגיל.

למעלה