שאלונת

elotan

Member
אתה לא יורד לסוף דעתי

אני לא משווה ולא עושה תחרות
אני רק אומר ששווה לבדוק את כל האופציות לפני שמקבלים החלטה, זה הכל
ועם כל הכבוד לבולגריה, ויש כבוד, אין בולגריה הכל כולל הכל ב 700 יורו, אבל שוב, זאת לא הנקודה.

z x 7 r

New member
הייתה דעה? סהכ כתבת, את החישוב

של מחיר. אופציות אחרות יש גם בלי קלאב, בלי יו סי פי אי.

marceloros

Member
מנהל
זה בערך המחיר לשבוע

אצל אירן בי.ג'י. טורס.
לא כולל ארוחות צהריים וערב - שהן אבל זולות יחסית לארץ.
צהריים משהו קטן, בערב טוחנים כאילו אין סקי מחר ויוצא 100 שקל לראש כולל טיפ, ואני מדבר על כאלה שלא חוסכים בכלום בארוחה.

elotan

Member
זה היה לתחילת 2013. למחירי 2014 תתקשר אליו

בראשון על הבוקר. יכול להיות שהיה מדובר ברגע אחרון או מבצע חבר מביא חבר או מזמין מראש מספיק זמן או משהוא כזה.

ender wiggin

New member
1100 euro ?

אתה בטוח ? לאיזה אתר ? ב2013 ?
לא נפגשתי במחיר כזה לקלאב מד כבר חמש שנים לפחות, כולל הנחות למיניהן.

Maoz20

New member
היה גם היה...

בחודש מאי (לפני 4 חודשים ) היו חבילות של קלאב מד בשילוב טיסות איזיג'ט שמחירן היו סביב ה 1100-1200 יורו לארקס אקסטרים בחודש ינואר 2014.
היו גם לקוחות שבנוסף קיבלו מאיתנו הנחות נוספות בן 100 ל 200 יורו לנוסע(חבר מביא חבר ועוד) ולהם החבילות עלו כ 1000 יורו.
המקומות על הטיסות הללו אזלו כבר.

מעוז

elotan

Member
אז כשאמרתי 1100 ירו עוד הייתי עדין

ולכן אני חוזר ואומר - לא לא לא נוסעים לחו"ל לפני שמתקשרים למעוז לברר.

natyh

New member
מה שנכון נכון .....

רק שרומניה כבר ירדה ל 400 יורו 1900 ש"ח אז סליחה קלאב אני יכול לנסוע שלוש פעמים לרומניה במחיר של קלאב אחד ....

נראה לך....
... אולי ?
אבל נראה לי שלמרות המחיר האטרקטיבי אסע לספרד שוב ....אגיע עצמאית לאתר ואשלם יותר מ 400 יורו .... ואצטרך לפנות את האוכל עצמאית ואפילו לבשל ולשטוף כלים ....., אז מה ?

natyh

New member
ומחיר טיסה 750 דולר ?

סליחה ערן על השאלה אבל אולי יש טיסות זולות יותר ?
למשל טורקיש לברסה ב 1280 ש"ח , פתוח לשלושה שבועות?
את המחיר הכולל לא אחשב לך וזה גם לא הענין אך אני אף פעם לא למדתי בפנימיה , ואין לי סיבה להיכנס למוסד הסגור עכשיו.

להתאכסן בבית מקומי שמשכיר צימר, או באכסניה מקומית לבשל לעצמי להגיע עצמאית לעבור מאתר לאתר
ואפילו ללכת קצת בהרים אוף פיסט סקי טראוורסיה וסקי עפיפונים נראה לי הרבה יותר כיף מאשר להיות קשור
לסדר יום , קשוח עמוס ומגביל , ואם למשל ימאס לי מהחלקה , אז אסע לאתר הסטורי או ארכיטקטקטוני כזה או אחר .

אני קובע את התוכנית ונוסע למעשה לטייל , לא רק לסקי , מי שכל הענין עבורו הוא שיפנו לו את הצלחות והשורה התחתונה היא המחיר ולמרות שלי תמיד יוצא פחות שיהנה .
סימתי מילואים בגיל ארבעים ומאז לא חזרתי לשם תודה ...

z x 7 r

New member
טיסות דוגמה: אם אתה מוצא פיתרון לינה ( ויש )

לישון בין שישי לשבת, ובין שבת לראשון, סה"כ אפשר בכיף למצוא בפחות מ 200 יורו לשתי הלילות האלה. יש טיסה עם איזי ג'ט, בשבת 21 עד 28 ( שבוע גלישה ), ב 200 יורו. תוסיף העברה 50 יורו, וחבילת UCPA ב 450 יורו. כמה יצא?900?

ilancafe

New member
לשנה הבאה (2015) אפשר להזמין כבר עכשיו?

ותדע לך שאני חבר טוב. אז עם ההנחה של חברים... (-:

warzu

New member
וואוו, ובאיזה מחירים זה אמור להיות ?

איך אפשר להתעדכן בעניין ?
תודב

marceloros

Member
מנהל
ומתי היו הטיסות בחבילות האלה?

הרי קלאבים זה ראשון עד ראשון ואיזיג'ט בפעם האחרונה שבדקתי (או שזה אייר ברלין?) היה משבת ועד שישי בטיסת ערב מאוחרת.

o h a d d

New member
גם השנה שמעתי על מחיר כזה אבל זה לא כולל

בארקס בהזמנה מוקדמת מאוד לחדר סינגל, .....אבל לא לשכוח שיש גם חסרונות לקלאב מד לעומת UCPA

האחד הוא שבקלאב מאד זה לא כולל ציוד מה שיכול להגיע ל 200 יורו. השני , הבנתי שההדרכות של קלאב מד פחות טובות-זה מידע שאספתי באינטרנט ולא לוקח לגביו אחריות!

z x 7 r

New member
200 זה כנראה ציוד הכי הכי יקר.

אם לוקחים סקי + נעליים + ביטוח, ציוד הכי יקר שלי יצא היה באזור ה 180-190 יורו. בגלל שיש לי נעליים - אני מעדיף לקחת סקי יותר יקר, אז זה יוצא באזור ה 120-140 יורו כולל ביטוח לשבוע.

סנובורד עד כמה שאני יודע - טיפה יותר זול מבחינת הציוד.

למעלה