התכוונתי לאתר באינטרנט - כנסי ל
|בלינק|
http://www.ucpa.co.uk/ באזור שמעניין אותך ( אם אין משהו ספציפי אז תגגלי קצת על אתרים שונים.
אני הייתי ב שאמוני CHAMOINX פעמיים
פליין לינדרס FLAINE LINDARS פעמיים
טין TIGNES
VAL THORENS פעמיים
בתור התחלה, בשביל להתרשם - כנסי לאתרים האלה ( באינטרנט ) או חפשי לפי תמונות, לראות מה מצפה לך מבחינת נופים, אחרי זה תקראי על מסלולים באתרים הרשמיים של אתרי סקי. אחרי שראית לאן היית רוצה לנסוע, כנסי לאתר של UCPA, תבדקי איזה חבילות ולאיזה תאריכים יש. עוד אל תזמיני.
אחרי זה - תחפשי טיסה הכי זולה ( בד"כ לג'נבה ) לתארים המתאימים - רק אחרי שהזמנת טיסה הכי זולה - את יכולה להזמין חבילה ב UCPA. יש אפשרות להוסיף לילה ( יום הגעה לפני, כי אנחנו בד"כ עושים שבת עד שבת, ושבוע ב UCPA מתחיל מיום ראשון בבוקר, אפשר בתשלום להוסיף לילה נוסף, ולהגיע בשבת אחרי הצהריים)
אחרי שיש טיסה, חבילה, - בודקים הסעות מעיר ההגעה, לאתר - מחפשים את הכי זול.
אם אין לך עם מי לנסוע - תפרסמי כאן, כמו שעשה O H A D D, גם אם לא תמצאי מישהו - את לא תשארי לבד ב UCPA, הקבוצות הן באותן רמות הגלישה וסדר גודל של אותם גילאים ( המדריכים משתדלים לשים את דוברי האנגלית בקבוצות שיש דוברי אנגלית נוספים, שלא יהיה משעמם. כי אם את גם תמצאי מישהו, שתסעי איתו או איתם ל UCPA, רוב הסיכויים שתהיו בנפרד במשך כל היום ( אלא אם לקחת חבילה עם הדרכה לחצי יום ), ותתראו רק בארוחת בוקר ובערב. לא יודע כמה משמעותי עבורך.
בכל אופן - אפשר לפרסם כאן או בלמטייל ( מזמן לא הייתי שם ) שאת מחשפת שותפים לגלישה. תחפשי גם בגילאים מתאימים וברמה מתאימה, שלא יברחו לך ולא יחכו לך ( כי זה לא נעים סה"כ ).
אם יש עוד שאלות על UCPA וכאלה - דברי, נעזור לך