שאלונת

• פותח הנושא NeMy
  • פורסם בתאריך

NeMy

New member
שאלונת

אודרי.. השחקנית שמשחקת אותה.. היא במקרה שיחקה בסרט בשם "המעשנות" (smokers) ואם כן, מישהו יודע באיזה תפקיד?.. זה משגע אותי כבר כמה ימים.. @נמי, אורחת כאן.

../images/Emo15.gifתשובה...../images/Emo98.gif

השחקנית באסי פיליפס ( אודרי לידל בדוסון קריק ... ) שיחקה בסרט " המעשנות " ( the smokers ) בתפקיד משנה קטן ( אפילו לא מוזכרת בקאסט הראשי ... ) היא שחקה את הדמות של קארן ... ותודה למנוע חיפוש יאהו שעזר במציאת הפרטים ... חחחחחחחחחחחההה... במיוחד בשבילך ... תמונה מהסרט , אודרי מצד ימין של התמונה... ביי ...

NeMy

New member
האמת שהיה לה תפקיד די גדול

אבל לומשנה.. תודההה!!!!!!!!! זה עצבן אותי המון זמן..

LillipooT

New member
כן היה לה תפקיד גדול באמת, לא?

לפי מה שאני זוכרת.. זה היה לי ממש מוזר לראות אותה שם.. אני פותחת לי את הטלויזיה להנאתי ואת מי אני רואה שם?! אודרי המאמי :)) אני ממש אוהבת אותה.. היא מקסימה לדעתי..

כן תפקיד ראשי!

היא הייתה אחת מה"מעשנות" חחחחח היא הייתה גדולה! והיא מתה בסוף, איזה באססה, ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ מאז שראיתי אתה בסרט זה נתן לי נקודת מבט לגמריי שונה על אודרי, עוד לפניי שראיתי אותה בדוסון קריק, אני לא מתה עליה, כנראה בגלל סרט... לגמריי מ ב א ס אבל אני אוהבת את הדמות שלה אודרי! זו רק אני ?.... אני משוגעת?!

ד י י ז י

New member
אני לא אוהבת אותה..

פשוט לא.. היא ממש מעצבנת.. ורואים שהיא ופייסי זה לא זה (לדעתי) וסתם , היא פשוט מעצבנת!!!

LillipooT

New member
את לא אוהבת את אודרי ?!

ממ.. אני יכולה להבין אותך האמת. היא די צרחנית והיא מדברת הרבה והיא לפעמים מעצבנת.. אבל זאת הדמות שלה. היא אמורה להיות כזאת.. קולנית.. :) אבל היא חמודה לדעתי.. את לא חוןשבת שהיא תוספת טובה לעונה החמישית?

../images/Emo15.gifגם אני לא אוהבת אותה...

גם אני חושבת שהיא ופייסי ממש אבל ממש לא מתאימים.... אבל הודות במשהו אחד : היא משחקת פשוט בצורה מעולה את טיפוס הסטודנטית האופיינית... ובאמת כל מה שמעניין סטודנטיות בקולג´ זה להכיר כמה שיותר בחורים ולצאת לכמה שיותר מסיבות ... חוץ מהלימודים כמובן !!! ביי ...

Dawson girl

New member
מה???

היי לכן... אני דווקא אוהבת את אודרי. היא ממש תרמה לסדרה והיא כל כך "באני"! (המבין יבין....) היא חמודה... ג´ואי ממש היתה צריכה חברה כמו אודרי, שתעזור לה לפתח את הצד הנועז שלה (או כמו שפייסי קרא לו-"ג´ואי האחרת") ואודרי בהחלט עושה את זה. שמתם לב שג´ואי התחילה לחיות אחרי שאודרי "חינכה" אותה? ובקשר לקטע של הסטודנטית- אני עם קרין... ביייי נמש

LillipooT

New member
אני גם חושבת ככה.. ../images/Emo55.gif ../images/Emo60.gif

אני שמחה שאודרי הגיעה לסדרה.. היא באמת תרמה הרבה. ולמה פייסי ואודרי לא מתאימים ?? הם דווקא חמודים ביחד.. לא ?!

כן גם אני..

לדעתי אודרי ןפייס הם כל כך זה! אני לא מאמינה שהם יהיו יחסים לתקופה רצינית, אבל אודרי בהחלט מחזירה את הכיף וה"חיים" שלפייסי אבדו מזמן...

ניצול שרשור....

בואו לצ´אט.... פליזזזזזזזזזזזזזז באני נמש דוס דוס בוני טלטל וכל מי שלא הזכרתי אני מתנצלת מראש... הקיצר אנשימימ באו לצ´אט!.......

Digi Lista

New member
גם לי יש שאלה לגבי באסי פיליפס...

היא שיחקה גם ב"זרוקים ויורמים"? כי אחת השחקניות(אני לא זוכרת את שם הדמות) ממש דומה לה רק קצת יותר צעירה והסדרה נראית כאילו יצאה בשנות השמונים...אני סתם תוהה.

music freek

New member
אה-הה!!

היא שיחקה בזרוקים ויורמים, אבל היא לא הופיעה כל הזמן, ואפילו לא ראו אותה בקליפ שבהתחלה.... והיא גם הייתה באיזשהו פרק בסדרה "מת אחרון" או משהו כזה.....אני לא יודעת אם היא מופיעה בעוד פרקים... זו רק אני או שכל הזמן יש לה תפקיד עם אותו אופי??

למעלה