שאלונת...

הודיה91

New member
שאלונת...

אני והוא מכירים בערך שבועיים ,מהרגע הראשון היה משו! אנחנו מדברים כל יום ומצחיק לנו ביחד.. יצאנו פעם אחת אבל לא קרה משו מיוחד..פשוט הכרנו אחד את השני טוב יותר. הוא מתייחס אלי מדהים ושולח לי הודעות מתעניין בשלומי וכו'.. אבל לפעמים הוא מדבר איתי כאילו אני חבר שלו! כאילו הוא לא מדבר איתי על בחורות אחרות או על חברות קודמות שלו פשוט לפעמים יש קטע שאני מרגישה שמפה זה לא יכול להתקדם..ואז כל פעם מחדש הוא מפתיע אותי (זה נותן לי תקווה..) הוא גדול ממני בשנתיים (כיתה מעליי,שנתיים גדול בגיל עצמו) בהפסקות (אנחנו בתיכון) אני לא רואה אותו הרבה כי ידוע הוא עם החברים שלו אני עם שלי וכך הלאה.. עכשיו לפעמים יש רגעים שאנחנו רחוק אחד מהשני ויש מבט בעיינים כאילו ברור שהוא רואה אותי ואני אותו אבל לא אני ולא הוא לא אומרים שלום םשוט נותנוים מבט... אני כן רוצה אותו אבל השאלה היא איך אני יודעת עם הוא רואה בי רק "ידידה" או שאולי משהו יותר מזה...

Megie

New member
היי הודיה

בוקר טוב וברוכה הבאה לחממה שלנו
אני חושבת שלא תדעי לעולם מה הוא רוצה-אם לא תשאלי.. אם ההיכרות בינכם מראש הייתה בכיוון רומנטי, אז סביר להניח שגם הוא ראה את זה ככה.. ואם לא, אז את בבעיה.. לא כדאי לך לפתח תקוות כשהצד השני בכלל לא בכיוון הזה, ואולי איפשהו הוא בטוח שאת לא בעיניין ו'מרשה לעצמו' להתנהל איתך כמו עם ידידה.. על דרך ההתבטאות שלו אני לא אגיד כלום, כי יכול להיות שזה האופי שלו לדבר בצורה הזאת ומצד שני-אולי הוא פשוט כיוון את עצמו שאיתך זה אפלטוני-וזה מאפשר לו לדבר איתך כמו עם חברים. אז דבר ראשון, לפני הכל פשוט תשאלי אותו איך הוא רואה את הדברים.. נכון, זה לא פשוט...אבל זה עדיף מה'אי ודאות'-ובפיתוח תקוות שב, הרבה פםעמים אנחנו רואים דברים לא כמו שהם במציאות, בונים ומקווים..ואז הגילוי שטעינו-קשה לעקול ופוגע בנו.. אז אני בטוחה שמתגובתו תביני הרבה, אפילו מספיק כדי לדעת איך לפעול הלאה. המשך יום מקסים!!!

שלום

בדקי את התנהגותו אליך. ככל שהוא טוב ונחמד אליך, הוא כנראה רוצה אתך קשר יותר קרוב ורציני. אם הוא משקיע בך מאד ברצינות, יש הרבה סבירות שהוא רוצה להיות חבר שלך.

למעלה