שאלונת..

Art Of Madness

New member
שאלונת..

איזה אלבום של מייקל אתם הכי אוהבים..? ואם אפשר אז גם למה..

Butterflies

New member
"מסוכן"

לדעתי אני חושבת שבתקופה הזאת הוא ניראה הכי טוב וגם בלי שום קשר בדיסק הזה יש את השיר הכי אהוב עליי give in to me.

eranmc

New member
ברור שמוסכן

זה הפעם הראשונה שאני זוכר שהייתי מעריץ שלו. השירים האהובים עליי: Jam, Remember the times, Heal the world, Black or white, who´s it, give it to me, Will you be there & Dangerous. רוצים לראות משהוא יותר מצחיק? אז הנה הקסטה שקניתי בשוק בב"ש ב 5 שקל נראה לי. תקלטו שהייתי בן 5 ככה ולא ידעתי מה זה מזוייף אפילו.

KING OF POP

New member
DANGEROUS

זה אלבום פופ כאסח מטורף שרק מייקל יכול לעשות. BLACK AND WHITE, JAM שירים פצצות וגם יש בלדות ענקיות HEAL THE WORLD ו WILL U BE THERE אני זוכר השמיעו לנו את זה בביהס שהייתי בן 8-9 וכול הילדים מהביהס התאספו רק בשביל לשמוע את זה.

master7

New member
Dangerous

שירים טובים במיוחד השיר GIVE IN TO ME וגם WHO IS IT

slish

New member
אין העדפה על אף אלבום! כולם מדהימים

כולם מדהימים וכולם מצוינים מ O T W ועד (כולל) INVICIBLE שוב עולה DANGEROUS כ משהוא מיוחד טיפה יותר כי בגללו הכרתי את מייקל וזה האלבום הראשון שהיה לי! אבל לכל אלבום יש את המיוחד שלו BAD שירים פ-צ-צ-ו-ת אחד אחד!!!! כנ"ל כולם... INVINCIBLE כ"כ חיכיתי לו עד שהנשמה יצאה לי!!! והשירים מדהימים!!!! (ובעתיד זה גם יזכיר לי ולכם שהוא זה שגרם לנו לפתוח את המועדון הרשמי בארץ.. וגם בזכותו הכרתתי את כולכם אנשים יפים.... לא נדבר על האלבום המדהים שמכר כ"כ הרבה עותקים עד שאי אפשרי לתפוס את זה בתודעה של האנושות בסביבות 50 מיליון עותקים!!! ו"OFF THE WALL" - יורד מהפסים - מדהים!!!!! ואני חולה עליו!!!!! יש לו שם שירים מדהימים!!!!

Art Of Madness

New member
הערה חשובה מאוד!

למה אתם מתחילים לספור את האלבומים של מייקל מ off the wall?? לפני האלבום הזה היו לו 4 אלבומי סולו, בלי הג´קסון פייב... אלבומים מדהימים אחד אחד got to be there ben music and me forever, michael.. הוא התחיל לעשות היסטוריה בעולם המוסיקה עוד לפני off the wall..

slish

New member
זה נכון בהחלט!

אבל אני אישית סופר מ OFF THE WALL כי הוא בהילוך אחר מהקודמים והוא סיגנון שמייקל התחיל להכניס שאנחנו שומעים אותו עד היום לפני כן השקטים היו בלדות והרועשים היו יותר בוגי OFF THE WALL נתן כיוון חדש ושם מייקל היה יותר מעורב אישית במה שינוגן ויבוצע אני חולה על השירים של JACKSON 5 THE JACKSON´S ואלבומי הסולו של מייקל (לפני OFF THE WALL)

slish

New member
זה נכון בהחלט!

אבל אני אישית סופר מ OFF THE WALL כי הוא בהילוך אחר מהקודמים והוא סיגנון שמייקל התחיל להכניס שאנחנו שומעים אותו עד היום לפני כן השקטים היו בלדות והרועשים היו יותר בוגי OFF THE WALL נתן כיוון חדש ושם מייקל היה יותר מעורב אישית במה שינוגן ויבוצע אני חולה על השירים של JACKSON 5 THE JACKSON´S ואלבומי הסולו של מייקל (לפני OFF THE WALL)

AS2000

New member
ללא ספק

"מסוכן" זה ללא ספק יצירת אומנות יוצאת דופן !!!!!!!!! הכי טוב שמייקל הוציא אי פעם !!!!!!!!!

Art Of Madness

New member
וואו!

כולם פה אמרו פה אחד שהאלובם המועדף עליהם הוא האלבום dangerous.. לי דווקא אין אלבום מועדף. כולם פשוט מדהימים אחד אחד!! כל פעם משו אחר.. אבל יש שני אלבומים שפשוט אני חולה על כל השירים בהם, אחד אחד וכל השירים בלי יוצא מן הכלל יפים והם: thriller - אין צורך לכתוב עליו כלום.. ben - עשרה שירים פשוט מהממים! אבל באמת שכל האלבומים שלו זה יצירות אומנות!!!

למעלה